Πετεβίνος: «Αστεία όσα γράφονται για Τάμαρι, δεν υπήρχε χρονοδιάγραμμα»

Ξεκάθαρος πως δεν υπήρχε κάποιο χρονοδιάγραμμα από τον ΑΠΟΕΛ για απάντηση στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που προτάθηκε στον Μούσα Αλ Τάμαρι ήταν ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0).

Την ίδια ώρα, ο Πετεβίνος αναφέρθηκε στην απόφαση της UEFA για αγώνες χωρίς φιλάθλους στα προκριματικά, τα διαρκείας και τα νεότερα σχετικά με τους Μιγκέλ Σίλβα και Μάριους Λουντέμο.

Για την απόφαση της UEFA για μη παρουσία κόσμου στα προκριματικά: «Ήταν κάτι το οποίο ο κύριος Τσέφεριν είχε προετοιμάσει το έδαφος ότι θα συμβεί. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο. Όσοι θα παίξουν σε ευρωπαϊκά κύπελλα θα παίξουν σε ιδιαίτερες συνθήκες και θα δίνουν μονούς αγώνες. Θεωρώ αυτό που η UEFA επιχειρεί να κάνει είναι να ισορροπήσει κάπως αυτό το στοιχείο της έδρας με την αφαίρεση του κόσμου».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Αν δεν ξέρουμε το ποσοστό δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διάθεση τους. Έχει αποφασιστεί ο τρόπος διάθεσης τους αλλά πρέπει να ξέρουμε το ποσοστό που θα δικαιούμαστε. Αναμένουμε τις αποφάσεις».

Για τον Μιγκέλ Σίλβα: «Βρίσκεται στην Κύπρο. Πρέπει ο παίκτης να περάσει από όλες τις ιατρικές εξετάσεις και μετά να συνάψουμε συμφωνία μαζί του. Υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν λόγω του ότι έρχεται από 3η χώρα. Πέρασε από τεστ κορωνοϊού και ήταν αρνητικό. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι ιατρικές εξετάσεις θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση».

Για τον Λουντέμο: «Ο Λουντέμο είναι βασικός συνεχώς στη Ρόζενμποργκ. Ζούμε σε μια περίεργη εποχή όπου πράγματα θεωρούνται αυτονόητα, δεν μπορείς να βγαίνεις και να μιλάς για περιπτώσεις ξεκάθαρες γιατί υπάρχουν διάφορα νομικά θέματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Για τον Τάμαρι: «Δεν υπάρχει καμιά προθεσμία, ο ίδιος ο Μούσα είπε για τις 5 Ιουλίου. Και ο ίδιος είπε ότι θέλει χρόνο. Δεν υπήρχε κάποιο χρονοδιάγραμμα από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό το χαρακτηρίζω αστείο. Μιλήσαμε μαζί του την περασμένη Παρασκευή και την προπερασμένη, και από τότε δεν έχει γίνει ακριβώς τίποτα. Εγώ μιλώντας με τον Μούσα μου είπε δεν έχει καμιά επαφή με ομάδα.

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή: «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιες προτεραιότητες. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις αλλά μέχρι εκεί».

Για την αύξηση των ξένων: Λύνει κάπως τα χέρια των ομάδων. Ο περιορισμός των πέντε ξένων θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις κάποιες περιπτώσεις που να είναι φτηνότερες και καλύτερες. Θεωρώ ότι είναι βοηθητικό».