Πετεβίνος: «Απαράδεκτο αυτό που γίνεται, άλλο να το ζεις – Ουζουνίδης και Σαχάρ είπαν…»

Έντονος για την ώρα στην οποία ορίστηκε το ντέρμπι παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, στις δηλώσεις του στην Cablenet λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση στο «Α. Παπαδόπουλος», ενώ για τον αγώνα ανέφερε πως είναι ώρα προπονητής και παίκτες να δείξουν πως έχουν όντως αντιληφθεί τα λάθη τους.

Αρχικά έθιξε το θέμα με τις ώρες των αγώνων: «Aυτό που γίνεται με τις ώρες είναι απαράδεκτο. Είναι εύκολο να ορίσεις το πρόγραμμα αλλά άλλο να το ζεις. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει, γίνεται εδώ και καιρό, ακούσαμε αρκετές ομάδες να το παραπονιούνται αλλά να το ζεις αυτή τη στιγμή να προθερμαίνεσαι με τέτοια θιερμοκρασία και υγρασία, σε μέρα που έχει αλλάξει η ώρα κι ήταν ακόμη χειρότερα, πρέπει να στείλουμε τα κατάλληλα μηνύματα. Παλιά ορίζαμε τα ντέρμπι νωρίς για λόγους ασφαλείας, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι, να βάζουν οι αρμόδιοι τα παιχνίδια σε ώρες που είναι δυνατό να παίζουν οι παίκτες».

To σχόλιό του για το ντέρμπι: «Περάσαμε μια εβδομάδα που ακούστηκαν πάρα πολλά. Επιστρέφω εκεί που τελείωσε το παιχνίδι με τον Πάφο. Είχαμε σημειώσει δύο αναφορές, από Μπεν Σαχάρ και Μαρίνο Ουζουνίδη, είπαν ότι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και τα λάθη τους και θα το δείξουν στο γήπεδο πως τα αντιλαμβάνονται. Τώρα εδώ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει να δείξουν πως το έχουν κάνει και θα το εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο. Αν το κάνουν θα έχουμε μέλλον ως ομάδα στην προοπτική του πρωταθλήματος. Με τα ίδια δεδομένα και συμπεριφορά το μέλλον μας δεν θα είναι καλό».

Για τον Σάντος που είναι εκτός: «Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Σάντος στο προηγούμενο παιχνίδι,  είναι ένα μυϊκό πρόβλημα που τον άφησε εκτός προπονήσεων και σήμερα είναι εκτός αποστολής, οι υπόλοιποι ήταν διαθέσιμοι κι ο προπονητής επέλεξε τους 20».