Πετάει για Σλοβενία η Εθνική U18

Ταξιδεύει την Τρίτη 4 Ιανουαρίου για τη Σλοβενία η Εθνική U18 Ανδρών για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό MEVZA. Όλα τα τεστ που έγιναν τη Δευτέρα ήταν αρνητικά και η εθνική θα ταξιδέψει κανονικά.

Στη Σλοβενία η ομάδα του Χρίστου Πούλλακκου θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία, το Ισραήλ και την Τσεχία και ακολούθως θα μάθει τους επόμενους αντιπάλους. Στον άλλο Όμιλο συμμετέχουν Σλοβενία, Κροατία, Ουγγαρία και Αυστρία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με αποκορύφωμα τα φιλικά στη Θεσσαλονίκη με την Εθνική Ελλάδας όπου η Εθνική στάθηκε πολύ καλά.

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου 2022 την Τσεχία στις 10:00 το πρωί και στις 20:00 το Ισραήλ. Την Παρασκευή στις 13:00 η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία.

Η αναχώρηση της Τρίτης θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα και η ομάδα θα φθάσει στη Σλοβενία μέσω Φραγκφούρτης.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο προπονητής Χρίστος Πούλλακος και οι: Άνθιμος Παντελή, Ραφαήλ Γιαννόπουλος, Ανδρέας Βατυλιώτης, Μιχαήλ Λακαταμίτης, Παναγιώτης Γιωργάλλας, Αλέξης Σαββίδης, Ανδρέας Σαββίδης, Σάββας Χρίστου, Φίλιππος Χρυσοστόμου, Μάριος Σιαπάνης, Νίκος Φαούτας, Ορέστης Καλλής.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Χρίστος Μαλέκκος. Στη Σλοβενία θα ενωθεί με την Εθνική και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός  Ανδρών Ν. Ζαλμάς.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Χρίστος Πούλλακος μιλώντας πριν από την αναχώρηση ανέφερε ότι «πάμε στη Σλοβενία για να παλέψουμε απέναντι σε πολύ ισχυρές ομάδες, αλλά θεωρούμε ότι μπορούμε να πάρουμε νίκες. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία μας στα φιλικά της Θεσσαλονίκης και τα παιδιά έδειξαν  ότι έχουν μέλλον και ταλέντο.  Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και με την πανδημία».