«Περισσότερο από μια ομάδα για εμένα η Ομόνοια – Γεια σας για τώρα»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ αποχαιρετά το τριφύλλι και τον κόσμο του, με ανάρτησή του στα MKΔ.

Δείτε επίσης:

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ντάρμπισαϊαρ: «Απλή επιλογή, ανυπομονώ!»

Το «αντίο» της Ομόνοιας στον Ματ: «Θρύλος, στους κορυφαίους της ιστορίας»

Ο Άγγλος επιθετικός αναφέρει πως η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ συναισθηματική για τον ίδιο και τονίζει πως η Ομόνοια γι’ αυτόν δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά οικογένεια, ενώ ακολούθως τονίζει πως ο στόχος του ήταν να βοηθήσει τους πράσινους να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν.

Καταληκτικά, ο Ντάρμπισαϊαρ, που σε μια τετραετία κατέγραψε με το τριφύλλι 126 εμφανίσεις και 69 γκολ, λέει αντίο… «για τώρα», αφήνοντας παραθυράκι επιστροφής του στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Λοιπόν από πού να ξεκινήσω. Ήταν μια πολύ συναισθηματική εβδομάδα για εμένα. Αυτή δεν είναι απλά μια ομάδα για εμένα, είναι οικογένεια. Είχα μια απίστευτη τετραετία μαζί σας. Αναμνήσεις που θα μείνουν μαζί μου σε όλη μου τη ζωή. Το να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας κερδίζοντας το πρωτάθλημα και παίρνοντας θέση στο Champions League ήταν κάτι που δεν θα έφευγα χωρίς να το κάνω. Ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εύχομαι σπουδαία πράγματα για το μέλλον της Ομόνοιας και θα παρακολουθώ από μακριά. Σας ευχαριστώ και γεια σας για τώρα».