Περιμένουν περισσότερα από μια πεντάδα παικτών

Στο Δασάκι περιμένουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια από τους πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι για να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση του Εθνικού. Ποδοσφαιριστές όπως οι Ασούμπρε, Καράσαουσκς, Τολμές, Αμπντουλάγιεφ και Ελουντού, μέχρι στιγμής δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, για κάποιους από τους προαναφερθέντες έγινε και σημαντική υπέρβαση από τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου για να αποκτηθούν. Ένα μόλις γκολ είναι ο απολογισμός των πέντε επιθετικών μαζί σε πέντε αγωνιστικές, το οποίο πέτυχε ο Τολμές στην εκτός έδρας ήττα από την Ανόρθωση (2-1).

Αναμφίβολα είναι ένας απολογισμός που δεν ικανοποιεί κανέναν στο Δασάκι. Βέβαια, από τους πέντε μπορεί να εξαιρεθεί ο Ελουντού που αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι ως αλλαγή και έγινε αλλαγή πάνω στην αλλαγή.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Χαραλάμπους συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα της Δευτέρας (19:00) με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός θα επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΓΣΠ για να αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας και να κάνει νέο ξεκίνημα.