«Περίεργες αποφάσεις (ιδιαίτερα του α’ διαιτητή) – Να μην ξαναδιαιτητεύσουν»

Με ανακοίνωσή της η πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα ζητάει όπως μην οριστούν ξανά στα παιχνίδια της οι διαιτητές που ήταν στον αγώνα με τον Παφιακό.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή η έννοια της λέξης “καταγγελία” έχει χάσει τη σημασία της, και επειδή το σωματείο μας με τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους δεν μπορεί να σπαταλά χρήματα πληρώνοντας παράβολα ενστάσεων (ενίοτε και χωρίς αντίκρισμα), απλά απαιτούμε οι δύο διαιτητές του ψεσινού μας αγώνα με τον Παφιακό να μην ξαναδιαιτητεύσουν αγώνα της ομάδας μας.

Οι “περίεργες” αποφάσεις (ιδιαίτερα του Α’ διαιτητή) σε καθοριστικότατα σημεία του αγώνα, έκριναν ουσιαστικά και το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι τέτοιες διαιτησίες βλάπτουν σοβαρά το άθλημα και δεν συνάδουν με την τιτάνια προσπάθεια όσων προσπαθούν να διατηρήσουν εν ζωή την κυπριακή πετόσφαιρα.

Χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματική αιτία, ο εν λόγω διαιτητής έτυχε και σε άλλους αγώνες να προκαλέσει με τις αποφάσεις του, τόσο στην περσινή, όσο και στη φετινή χρονιά. Συνεπώς, ο κύριος Δανιήλ είναι εφεξής ανεπιθύμητος σε αγώνες της ομάδας μας».