Περασμένα μεγαλεία για τη Νότιγχαμ και οργή για Μαρινάκη

Απίστευτος ξεπεσμός για την άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης Νότιγχαμ Φόρεστ. Έπειτα από εφτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Championship (η δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας), η ομάδα βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, έχοντας μονάχα έναν βαθμό και έξι ήττες. Το ποτήρι της οργής για τους αγανακτισμένους οπαδούς της Νότιγχαμ ξεχείλισε μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας τους από τη Μίντλεσπρο (0-2).

Μερίδα οπαδών της Νότιγχαμ τα έβαλε με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητώντας απ’ αυτόν να πωλήσει την ομάδα σε άλλον επενδυτή. Οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Φόρεστ εστιάζονταν στο γεγονός ότι ο Μαρινάκης ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Ολυμπιακό, ενώ έχει αδιαφορήσει παντελώς για τη Νότινγχαμ, η οποία δεν ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, εξ ου και βρίσκεται στα χάλια που είναι σήμερα.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Έλληνα εφοπλιστή απέναντι στην οργή των οπαδών της Φόρεστ. Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του τεράστιου Μπράιαν Κλαφ βλέποντας από ψηλά την ομάδα που ο ίδιος έκανε γνωστή σε όλη την Ευρώπη να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Championship και να δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη.

Υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου Άγγλου προπονητή, η Φόρεστ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Αγγλίας το 1978 και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης, το 1979 και το 1980, διαθέτοντας τότε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις για την ιστορική ομάδα του Νότινγχαμ.