Πέρασε ξανά ο Πετρίδης τα… ντου στον Αρχάγγελο ο ΑΠΟΕΛ

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μια μερίδα κόσμου (είτε αν κάποιος τη θεωρεί μικρή είτε κάποιος άλλος μεγάλη) δεν επιθυμεί με τίποτα την παραμονή του Πρόδρομου Πετρίδη στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ. Μερικοί εξ αυτών την περασμένη Παρασκευή βγήκαν στους δρόμους, πορεύθηκαν μέχρι το προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο και βροντοφώναξαν την επιθυμία τους.

Τα ίδια (και σε μεγαλύτερο βαθμό) είχε ζήσει και στην πρώτη του θητεία (2001-2006) ο Πρόδρομος Πετρίδης, αφού τότε η «επίθεση» που δέχθηκε από τους οργανωμένους έφερε και την αποχώρησή του.

Ήταν λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2005 όταν οι οργανωμένοι μπούκαραν στον «Αρχάγγελο» και με συνθήματα στους τοίχους… τον έβριζαν, ο οποίος λίγους μήνες αργότερα παραχώρησε τη διοικητική σκυτάλη στον Κυριάκο Ζιβανάρη.

Σε αντίθεση με τότε, η πορεία των προηγούμενων ημερών δεν πραγματοποιήθηκε από τους οργανωμένους. Πολύ σύντομα θα μάθουμε αν τελικά ο Πετρίδης θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία, αφού μέχρι τις 29 Μαΐου λήγει η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων.