Πέρασε δύσκολες στιγμές ο Κάντηλος – Γιόρτασε το πρωτάθλημα στο ασθενοφόρο

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί με τον κορωνοϊό – «Δεν μπορούσα να περπατήσω…» - «Δόξα σοι ο Θεός είμαι καλά, έπιασε και η Ομόνοια το πρωτάθλημα. Τι θέλουμε άλλο;»

Από μία δύσκολη κατάσταση πέρασε τις προηγούμενες ημέρες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και παρουσιαστής της εκπομπής «Derby», Ανδρέας Κάντηλος, ο οποίος προσβλήθηκε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να περάσει κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς όλα πάνε καλά και πλέον από χθες βγήκε από το νοσοκομείο. Ο Ανδρέας Κάντηλος μίλησε με τον συμπαρουσιαστή του, Πανίκο Χατζηλιασή, γι’ αυτή την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αλλά και την κατάκτηση του τίτλου από την Ομόνοια.

«Χθες το βράδυ με τους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας, έκαναν και εγώ τους πανηγυρισμούς που βγήκα από το νοσοκομείο. Με έφερναν από τη Λάρνακα και πανηγύριζε ο κόσμος. Ήταν χαμός. Άκουγα τις πουρούες και τα συνθήματα. Να φανταστείς είπα του οδηγού του ασθενοφόρου να παίξει πουρούες. Του είπα να με πάρει από το «Ηλίας Πούλλος» και γελούσε. Είδα τον αγώνα από το τηλέφωνό μου» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δόξα σοι ο Θεός όλα καλά. Πρέπει να προσέχουμε να είμαστε επιφυλακτικοί. Τούτα που πέρασαν στο νοσοκομείο. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Με έκανε κομμάτια, πέρασα πολύ δύσκολα. Δόξα σοι ο Θεός είμαι καλά, έπιασε και η Ομόνοια το πρωτάθλημα. Τι θέλουμε άλλο;».

«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι εύκολα. Ο κόσμος υποφέρει. Εγώ τα έζησα και σου λέω είναι τραγική η κατάσταση. Τώρα που τα έχω ξεπεράσει τα βλέπω διαφορετικά, αλλά όταν τα περνούσα ήταν πολύ δύσκολα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους υγείας. Έχει τρεις μήνες να πιάσουν άδεια να πάνε σπίτι τους. Είναι συνεχώς εκεί. Υπάρχουν τόσοι πολλοί που υποφέρουν…».

«Κάποια φάση όταν ήμουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δεν μπορούσα να περπατήσω. Προσπαθούσα να σηκωθώ, αλλά έπεφτα ξανά».

«Nα μεν σου τύχει να το περάσεις, όταν το περάσεις καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι. Όποιος το παθαίνει είναι σημαντικό να δίνεται προσοχή στις επαφές. Προσοχή για να επανέλθουμε στην κανονικότητα».