Πείσμα για επιστροφή

Για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα

Οι αντιδράσεις σχετικά με τη διαιτησία έχουν κοπάσει και η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη στο αγωνιστικό.

Ο Αντρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα διαιτητικά λάθη που προηγήθηκαν τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ωστόσο το θέμα θεωρείται… λήξαν μέχρι νεοτέρας.

Αύριο η ΑΕΛ μπαίνει και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (19:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι θα μπουν δυναμικά και το… μαχαίρι στα δόντια, ώστε να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού και να κόψουν τη φόρα των κυανόλευκων. Αναμένεται ένα παθιασμένο παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που κυνηγούν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ πέρσι κρατούσε μικρό καλάθι, όμως τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. «Γιατί να μην το πάρουμε εμείς;» λένε οι γαλαζοκίτρινοι και το πιστεύουν.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει ενισχυθεί σημαντικά και γι’ αυτό έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, άπαντες στο οικοδόμημα της ΑΕΛ έχουν πεισμώσει για επιστροφή σε τροχιά επιτυχιών ώστε να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει διαμορφώσει ειδικό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του που αφορά τόσο στο ψυχολογικό όσο και στο αγωνιστικό μέρος. Ακμαίο ηθικό και συγκέντρωση στο πλάνο, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα, ο Βόσνιος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να καταστρώσει τα πλάνα του. Ωστόσο, τη θέση του Έουλερ αναμένεται πως θα πάρει ξανά ο Τόρες που νιώθει πλέον εντελώς καλά, ενώ αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Τσάβες για να βρεθεί στην αποστολή.