Πεχλιβάνης: «Για παραπάνω από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό»

Ο Μάριος Πεχλιβάνης επιστρέφει στον Ολυμπιακό και το επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω των δηλώσεων που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρώην παίκτης της Αγίας Νάπας, περιμένει με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει το συμβόλαιο και να ανακοινωθεί η επιστροφή του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

Που σε βρίσκουμε, τι κάνεις τώρα; «Τα πράγματα έχουν τελειώσει για φέτος. Προσπαθούμε να διατηρηθούμε. Ήμουν στην Αγία Νάπα και τώρα είμαι ελεύθερος. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις από ομάδες της A΄ κατηγορίας. Αυτό είναι το πλέον μου να παίξω στην A΄ κατηγορία».

Από ποιες ομάδες έχεις προτάσεις; «Από Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα».
Τι περιμένεις τώρα; «Έχουμε Μιλήσει με τις δύο ομάδες, έχω δύο καλές προτάσεις αλλά θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό».

Ήσουν ξανά στον Ολυμπιακό πριν τρία χρόνια: «Ναι ήμουν ξανά στον Ολυμπιακό και ανεβάσαμε την ομάδα στην A΄ κατηγορία. Κάναμε καλή πορεία με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε καθώς υπήρχε το εμπάργκο. Δεν καταφέραμε να παραμείνουμε αλλά ήταν καλή εκείνη χρονιά».

Η πορεία μετά τον Ολυμπιακό: «Μετά τον Ολυμπιακό πήγα στην ΑΕΛ όπου δεν μου δόθηκε η ευκαιρία και πήγα δανεικός στον Άρη. Τον δεύτερο χρόνο έφυγα από την ΑΕΛ. Προσπάθησα να βρω κάτι στο εξωτερικό, δεν τα κατάφερα και στο τέλος ήταν αργά να ψάξω για την A΄ κατηγορία της Κύπρου. Πήγα στην Αγία Νάπα. Ήταν μια καλή χρονιά, παίξαμε για την άνοδο αλλά με τον κορωνοϊό τελείωσε το πρωτάθλημα. Έμειναν 8 παιχνίδια. Ήταν μια καλή χρονιά για εμένα γιατί αγωνιζόμουν και είναι σημαντικό αυτό. Πήρα τα παιχνίδια μου και πιστεύω ότι με βοήθησε η χρονιά να ωριμάσω περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής».

Ήσουν στο ΑΠΟΕΛ, όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο ταλέντο αλλά δεν δικαίωσες τις προσδοκίες: «Αρχικά όταν έφυγα για την Αυστρία ήταν μια καλή επιλογή ποδοσφαιρική. Προσπάθησα να προσαρμοστώ εκεί, δεν είναι εύκολο αλλά σε θέμα προπονήσεων βελτιώθηκα εκεί, έμαθα αρκετά. Στον δεύτερο χρόνο πήρα την απόφαση να επιστρέψω. Σκοπός μου ήταν να βρω κάτι άλλο στο εξωτερικό αλλά τελικά επέστρεψα. Άκουσα για τις προσδοκίες του κόσμου αλλά φέτος πιστεύω ότι θα είναι καλή ευκαιρία για να αποδείξω ξανά ότι έχω το ταλέντο και θα το αξιοποιήσω».

Θα είναι δύσκολο και μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή: «Είναι δύσκολο για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Είχες συμπαίκτη στην Αγία Νάπα έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή όπως ο Πράνιτς: «Ήταν τιμή που αγωνίστηκα με τον Πράνιτς, έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα. Ήξερες ότι θα σε βοηθήσει στο γήπεδο και μας βοηθούσε να βελτιωνόμαστε».

Έμειναν τα τυπικά για να ανακοινωθείς από τον Ολυμπιακό; «Αυτό που απέμεινε είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια και να προχωρήσουμε».

Ποια θα είναι η διάρκεια του συμβολαίου; «Θα είναι περισσότερο από έναν χρόνο».