Πατήθηκε το Red Button για αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης

Πατήθηκε το Red Button, το εργαλείο για αναφορά προσπαθειών για χειραγώγηση αγώνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αφορά αγώνα για τη β’ κατηγορία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Φαίνεται ότι υπήρξε κίνηση στο red button αλλά κάποιοι φαίνεται προσπαθούν να το υποτιμήσουν γιατί δεν ξέρουν πως να το χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους» ανάφερε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, και συμπλήρωσε: «Όπως φαίνεται κάποια θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω. Πρέπει να βρουν οι αρμόδιοι τον τρόπο να επιλύσουν τα προβλήματα και να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις».

Για τη λειτουργία του συστήματος, είπε: «Το red button λειτουργεί μια χαρά, το θέμα είναι η αστυνομία τι κάνει. Δεν είναι πλέον στα δικά μας χέρια να κάνουμε κάτι άλλο. Όλα είναι πάνω στον αυτόματο πιλότο. Τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτεθειμένοι ιδιαίτερά στην Β’ κατηγορία. Εμείς προμηθευτήκαμε κι άλλους κωδικούς για τα μέλη μας τώρα το μπάχαλο δημιουργήθηκε και με την αλλαγή που έγινε από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Έχει χρόνια που κρατάει αυτή η κατάσταση και απ’ οτι φαίνεται η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατέψει τους πολίτες της».