Παρνασσός Στροβόλου: «Μπορούμε την πρόκριση»

Πανέτοιμοι για ένα ιστορικό ραντεβού και παράλληλα δύσκολο εμπόδιο στην Ευρώπη δηλώνουν άπαντες στον Παρνασσό.

Η ομάδα του Στροβόλου αντιμετωπίζει αυτό το Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου 2020 στη κλειστή αίθουσα ΤΑΣΣΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την Ρέιμοντ Σάσσαρι Σαρδηνίας, στα πλαίσια του 2ου γύρου του EUROPEAN CUP HANDBALL, με την Ιταλική ομάδα να είναι αυτή την ώρα η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Για τον Παρνασσό αυτή είναι η 3η φορά που συμμετέχει στην Ευρώπη με τους Στροβολιώτες να θέλουν να πετύχουν την υπέρβαση όπως πριν από 2 χρόνια όταν και είχαν αποκλείσει την Εστουντιάντες Βελγίου.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε σήμερα στο οίκημα του συλλόγου τόσο ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Νικόλας Πίσσης όσο και ο βοηθός προπονητής Πάμπος Πέτρου έστειλαν το μήνυμα ότι η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση και είναι πανέτοιμη για τους 2 εντός έδρας αγώνες με τους Ιταλούς. Αναλυτικά οι δηλώσεις

Νικόλας Πίσσης πρόεδρος Παρνασσού Στροβόλου:

«Ο Παρνασσός Στροβόλου για 3η φορά στην ιστορία του παίζει στην Ευρώπη με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Σάσσαρι αλλά ελπίζουμε ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της. Δυστυχώς δεν έχουμε την στήριξη του κόσμου με την τρέχουσα κατάσταση αλλά να είναι σίγουροι οι φίλοι μας ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε στους δύο αγώνες. Μπορούμε και θα το παλέψουμε».

Πάμπος Πέτρου, βοηθός προπονητής Παρνασσού:

«Αγωνιζόμαστε με μία πολύ δυνατή ομάδα που φέτος έχει στο πρωτάθλημα της 8 νίκες και 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες και έχει στόχο την κατάκτηση του. Από αυτό καταλαβαίνει εύκολα κανείς την δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά εμείς όσες πιθανότητες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε. Η ομάδα μας, οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα και έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος μας είναι να παιχτεί η πρόκριση στον 2ο αγώνα και στο πρώτο ματς η διαφορά να είναι μικρή».

Υποστηρικτής των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του Παρνασσού Στροβόλου είναι η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.