Παρατάξεις στην ΚΟΕ και… «πραξικόπημα» κατά του Χρυσοστόμου

Τόσο τραγική είναι η κατάσταση στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή που μέχρι και «πραξικόπημα» επιχειρήθηκε να γίνει κατά του προέδρου της, Γιώργου Χρυσοστόμου.

Πρόκειται για μια από τις πολλές αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της ΕΑΚ Ηρόδοτος Μιλτιάδους ο οποίος με μακροσκελή του ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα συμβαίνουν στην ΚΟΕ, με αφορμή την προσπάθεια του Χρυσοστόμου να εκδιώξει -και- τη γενική διευθύντρα, Όλγα Πιπερίδου.

Ο Μιλτιάδους αναφέρει ανάμεσα σε πολλά άλλα πως τα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου της ΚΟΕ είναι χωρισμένα σε παρατάξεις. «Πριν από λίγους μήνες η αντιπολίτευση κατά του Γιώργου Χρυσοστόμου στο Εκτελεστικό μετρούσε ψήφους, για να δει αν μπορεί να εφαρμοστεί το άρθρο 11, παρ. 18, ώστε να οδηγηθεί η ΚΟΕ σε πρόωρες εκλογές», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ κατηγόρησε τον Χρυσοστόμου για πολλά και διάφορα.

Πρόκειται για σοβαρότατες καταγγελίες και ειδικότερα από τη στιγμή που προέρχονται επωνύμως από τον πρόεδρο της Ένωσης Αθλητικογράφων, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μήνες, κατά του Χρυσοστόμου έχουν στραφεί πολλά επώνυμα άτομα του αθλητισμού μας και μεγάλοι αθλητές.

Κινδυνεύει το Ολυμπιακό Κίνημα στην Κύπρο υπό την προεδρία του Γιώργου Χρυσοστόμου