Παράταση για τον 3ο στην Ομόνοια

Είναι αλήθεια πως ο κόσμος της Ομόνοιας αγωνιά και… αγχώνεται για τις κινήσεις ενίσχυσης. Μετά τους Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη δεν προέκυψε άλλη μεταγραφική ανακοίνωση, παρόλο που οι επαφές είναι συνεχόμενες. Ελάχιστα βγαίνουν προς τα έξω. Οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης, οι οποίοι εδώ και μία διετία είναι οι υπεύθυνοι στο «χτίσιμο» της ομάδας, απέδειξαν πως θέλουν να κάνουν ουσιαστικές επιλογές και σε οικονομικά πλαίσια που δεν θα χαλάσουν τις ισορροπίες, και δεν πιέζονται από κανέναν.

Οι ανάγκες που προκύπτουν αυτήν τη στιγμή έχουν να κάνουν με την απόκτηση μέσου και δύο ακραίων επιθετικών με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή ο ένας να παίζει και ως επιτελικός και ο άλλος ως επιθετικός. Η θέση για την οποία υπάρχει περισσότερη ανάγκη είναι αυτή του ακραίου επιθετικού που θα παίζει και ως επιτελικός μιας και έχει αποχωρήσει ο Τιάγκο, ενώ ο Μαρίνος Τζιωνής μετά από μικρή επέμβαση ίσως χάσει κάποιο μέρος της προετοιμασίας.

Την ερχόμενη Τρίτη είναι το… πρώτο προσκλητήριο για τη νέα χρονιά αλλά ουσιαστικά οι παίκτες θα μπουν στα… βάσανα από τις 21 Ιουνίου με μετάβαση στην Κυπερούντα. Μέχρι τώρα η ομάδα προγραμματισμού θέλει να έχει κλείσει τουλάχιστον μία «τρύπα» στο ρόστερ. Στις 28 του μήνα η Ομόνοια θα μεταβεί στην Πολωνία μέχρι τις 9 Ιουνίου και ο Χένινγκ Μπεργκ προσδοκά πως θα κλείσουν οι θέσεις που επείγουν ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 20 Ιουλίου.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως σε έναν προγραμματισμό πιθανόν να υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Άλλωστε υπάρχουν παίκτες της Ομόνοιας που είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων και έτσι η επιτροπή που ασχολείται με τον προγραμματισμό μελετά τα πάντα για να είναι έτοιμη. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά κενά και αυτό τους δίνει και ευελιξία κινήσεων και χρόνο για να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

Προηγούμενο άρθροΠιθανόν μονοετές το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς
Επόμενο άρθροΗ εποχή του καφενείου!
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.