Παρασκήνιο από Χατζηλιασή και Κάντηλο για Πρόδρομο Πετρίδη και Νava  

Στην κουβέντα με το κλαμπ «Nava», για το οποίο γίνεται αρκετός λόγος για παραβίαση των διαταγμάτων το τριήμερο του κατακλυσμού, πήγε η συζήτηση των παρουσιαστών του «Derby», Πανίκου Χατζηλιασή και Ανδρέα Κάντηλου, οι οποίοι αποκάλυψαν και παρασκήνιο που αφορά τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη.

«Παρανοήσατε. Έχετε ξεφύγει. Εσείς όλοι που το παίζετε η προσωποποίηση της εντιμότητας βλέπετε παντού φαντάσματα» είπε ο Πανίκος Χατζηλιασής στο πλαίσιο της εκπομπής του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και συμπλήρωσε: «Λοιπόν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο κύριος Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό καθεστώς στο Nava. Αποχώρησε εδώ και μήνες. Είμαι 1000% σίγουρος. Το υπογράφω. Σας βάζω στοίχημα. Όποιος αμφιβάλλει τον προκαλώ να πάμε μαζί στον έφορο εταιριών. Τελεία και παύλα».

Από την πλευρά του ο συμπαρουσιαστής του, Ανδρέας Κάντηλος, ανάφερε: «Έχει απόλυτο δίκαιο ο Πανίκος. Το έψαξα και σας διαβεβαιώνω και εγώ ότι ο φίλος μου ο Πρόδρομος δεν έχει καμιά σχέση με το σημερινό Nava. Είναι καλό να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους και να μην λέει ο καθένας ότι θέλει».