Παρασκήνιο από Αρχάγγελο: Οι τρεις παίκτες στο γραφείο του Ουζουνίδη και τι του είπαν

Τρυπώσαμε στα αποδυτήρια του Αρχαγγέλου και μάθαμε… παρασκήνιο

Ένα παρασκήνιο… μέσα από τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ έμαθε και μοιράστηκε με τους ακροατές της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ο παρουσιαστής της εκπομπής, Πανίκος Χατζηλιασής.

Διαβάστε το γιατί έχει μπόλικο ενδιαφέρον…

«Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση ζήτησαν από τη διοίκηση να συζητήσουν μόνοι τους για δέκα λεπτά. Τα δέκα έγιναν σαράντα. Βγήκαν μπροστά και έπαιξα ν μπάλα οι αρχηγοί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που τους αναλογούν. Ακολούθως βγήκαν κανονικά για προπόνηση» είπε αρχικά ο Πανίκος Χατζηλιασής.

Και συνέχισε: «Όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση, αντιπροσωπεία των παικτών που αποτελείτο από τους Εφραίμ, Ενσούε και Γένσε, αιτήθηκαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη εκπροσωπώντας όλους τους συμποδοσφαιριστές τους. Στο γραφείο του κόουτς έγινε ανοικτός κι ειλικρινής διάλογος για όλους και γι’ όλα».

Όπως πρόσθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Derby», «η αντιπροσωπεία των τριών μάλιστα, διαβεβαίωσε τον προπονητή τους ότι δεν θέλουν να είναι η αιτία της αποπομπής του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα δώσουν τα πάντα αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Επομένως γίνεται αντιληπτό ότι το ντέρμπι της Κυριακής αποτελεί crash-test για όλους.

Διαβάστε επίσης

Αποκαλύψεις στο «Derby»: Το συμβόλαιο, η ρήτρα και οι αποζημιώσεις του Ουζουνίδη

Κι όμως, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ τον κράτησαν!

«Αν χρειαστεί λοιπόν να τα διαλύσουμε όλα και να ξαναχτιστεί το ΑΠΟΕΛ…»

Πετρίδης στο «Γ»: «Δέχομαι την κριτική, όχι στη λασπολογία…»