Παράπονα Φανούριου: «Αυτό γίνεται μόνο για τον Απόλλωνα…»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό και τη δύσκολη νίκη της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων τόνισε ότι η ομάδα του γνωρίζει ότι πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της συνέχειας, εκφράζοντας βέβαια παράπονα για την κριτική που ασκείται στον Απόλλωνα.

«Αυτό γίνεται μόνο για τον Απόλλων. Γιατί πρέπει ο Απόλλωνας κάθε εβδομάδα να μαγεύει για να κερδίσει; Ποια ομάδα από την πρώτη εξάδα κάνει εντυπωσιακές συνεχόμενες εμφανίσεις; Σίγουρα ο κόσμος γουστάρει να βλέπει τον Απόλλωνα με πολλές τελικές, παιχνίδι υπεροχής, αλλά αυτό που μετράνε είναι οι βαθμοί της νίκης», είπε αρχικά για την εικόνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι στο Μακάρειο (0-1).

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα αποτελέσματα. Σαφέστατα πρέπει να βελτιωθούμε και γνωρίζουμε ότι αν δεν ανεβάσουμε την απόδοση μας μπορεί να υπάρξει απώλεια βαθμών. Δεν είναι όμως οι παίκτες μηχανές. Δεν μπορούν να παίζουν 9 στα 10 για 32 παιχνίδια. Έτυχε με τον Εθνικό και με τον Ολυμπιακό να μην παίξουμε καλά. Είναι θέμα χρόνου να βρούμε τον ρυθμό μας».