Παράπονα Απόλλωνα για διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ

Παράπονα για αποφάσεις του διαιτητικού τιμ έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, στις δηλώσεις του στη Cytavision μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως ανάφερε στην ομάδα της Λεμεσού δεν θεωρούν ότι υπήρχε φάουλ στη φάση που προήλθε το γκολ του ΑΠΟΕΛ πολύ νωρίς στον αγώνα, ενώ στάθηκε κυρίως σε μία φάση στο 74’, όταν υπήρξε φάουλ πάνω στον Ίλιεφ από τον Οκριασβίλι (σ.σ. που ήδη ήταν κιτρινισμένος), παρόμοιο με εκείνο του Χάμπου στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Είναι μία μεστή εμφάνιση που δείχνει το ανέβασμα της ομάδας κάθε εβδομάδα. Εκτός από τους τρεις βαθμούς, ανεβάζουμε την ψυχολογία. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Προηγήθηκε ο αντίπαλος από ένα φάουλ που εμείς δεν νομίζουμε ότι είναι φάουλ. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανατρέπουμε αποτελέσματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είδαμε και κάποια πράγματα που μας ενόχλησαν αφάνταστα. Στο 74’ έγινε ένα φάουλ πάνω στον Ίλιεφ, το ίδιο εδώ που είχε δοθεί κόκκινη ο Χάμπος στο προηγούμενο παιχνίδι. Εδώ δεν το είδε ούτε καν το VAR. Υπάρχει μία ανομοιομορφία, δεν θα το αφήσουμε έτσι. Αυτή η φάση έβαλε σε κίνδυνο τους τρεις βαθμούς».