ΕΝΠ: Στο προσκήνιο ο Κόστιτς

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.12.2022
ΕΝΠ: Στο προσκήνιο ο Κόστιτς

Το όνομα του τρομερού Ιβάν Κόστιτς είναι ψηλά στο προσκήνιο και στην επικαιρότητα λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του. Τώρα τον Γενάρη φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και φαίνεται ότι είναι αδύνατο να τον παραχωρήσει η Ένωση αφού τον έχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη για να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Όμως το καλοκαίρι σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν το όνομα του Κόστιτς θα «παίξει» σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας είναι με διαφορά ο καλύτερος ξένος των βυσσινί και με τις επιδόσεις του κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμη και στις ήττες της ομάδας του. Πρώτα όμως η προσοχή του Κόστιτς είναι στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα που μετά από αρκετό καιρό θέλει να μην δεχθεί γκολ.

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του με την να Ένωση θέλει μόνο διπλό. Ο τεχνικός της ομάδας του Παραλιμνίου θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός είναι ο Έχμαν που είναι τραυματίας, επανέρχεται ο Βουτσένοβιτς που εξέτισε την ποινή του, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Ρουσιάς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό