Τα «βυσσινί» παράπονα και ο Κόστιτς

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.12.2022
Τα «βυσσινί» παράπονα και ο Κόστιτς

Κρίμα για τον Κόστιτς που κατέβασε τα ρολά, ήταν εντυπωσιακός, αλλά πήγε στράφι η τρομερή εμφάνιση του με την ΑΕΛ.

Η Ένωση σε άλλο ένα παιχνίδι ήταν αρκετά καλή, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, ήταν μαχητική, πάλεψε μέχρι το φινάλε, αλλά και πάλι δεν είχε ουσία, δεν είχε γκολ και δέχθηκε άλλη μία ήττα. Δεν εκμεταλλεύτηκε όμως και πάλι την έδρα της. Έμεινε στους 11 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται σε περιπέτειες. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα.

Παράλληλα, οι βυσσινί έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Ο Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας του, όμως εξέφρασε παράπονα τόσο για τον διαιτητή όσο και το VAR, ζητώντας ίση μεταχείριση. Ο κόουτς εστίασε τα παράπονα του σε δύο αποφάσεις της διαιτησίας στα τελευταία λεπτά. Όταν ο Ντιαβαρά έφυγε μόνος και ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο φάουλ και στην τελευταία φάση που δόθηκε ανύπαρκτο οφσάιντ όταν η ομάδα του ήταν έτοιμη να σκοράρει.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα εντός

Η ήττα από την ΑΕΛ ήταν η 10η στο πρωτάθλημα. Η Ένωση γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της και την τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από Ακρίτα εκτός και ΑΕΚ, Απόλλωνα, ΑΕΛ στο Τάσος Μάρκου. Μάλιστα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν είδε δίκτυα.

Ο φοβερός Κόστιτς

Κρίμα για τον Σέρβο τερματοφύλακα που νικήθηκε μόνο από την άσπρη βούλα από το πέναλτι του Μιραλάς. Ο Κόστιτς ήταν αυτός που την κράτησε την Ένωση στο παιχνίδι με την ΑΕΛ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Όμως σε άλλο ένα παιχνίδι οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του Ιβάν Κόστιτς δεν ήταν αρκετές για να δώσουν κέρδος στην Ένωση. Η ομάδα του Παραλιμνίου είχε για κορυφαίο σε άλλο ένα παιχνίδι τον τερματοφύλακας της αλλά ούτε με την ΑΕΛ πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό