«Γελάω... βούτυρο στο ψωμί μας. Μέχρι τον Γενάρη θα έχει δέκα προσφυγές κάθε ομάδα»

Δημοσιεύθηκε 1.8.2022
«Γελάω... βούτυρο στο ψωμί μας. Μέχρι τον Γενάρη θα έχει δέκα προσφυγές κάθε ομάδα»

Την αντίδραση του ΠΑΣΠ σε σχέση με την αύξηση του ορίου των μη γηγενών Καταλόγου Α' σε 17 αλλά και για την πρόνοια που υποχρεώνει τις ομάδες να διαγράφουν δύο παίκτες (αρχικά ανά βδομάδα και μετά τον Σεπτέμβρη ανά μήνα) εξέφρασε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, σημειώνοντας πως οι παίκτες θα δικαιούνται να προχωρήσουν σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου τους και πως οι ομάδες μέχρι τον Γενάρη «θα έχουν δέκα προσφυγές η κάθε μία».

Mεταξύ άλλων ανέφερε...

«Μια απόφαση η οποία δείχνει και τον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας, τον τρόπο της σοβαρότητας των αποφάσεων. Αυτό που συνιστούν θα αποδειχθεί ότι είναι και παράνομο και αντίθετο με τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA, γελάω γιατί το κομμάτι με την αφαίρεση δύο παικτών από τους 17 κάθε μήνα, είναι βούτυρο στο ψωμί μας, αν το κάνουν αυτό μέχρι τον Γενάρη οι μισές ομάδες θα έχουν πρόβλημα με δέκα προσφυγές η κάθε μια. Είναι αιτία για μονομερή διακοπή συμβολαίου από τους παίκτες. Δεν έχει καμία ομάδα δικαίωμα να αφαιρεί από τον κατάλογο παίκτη και να του στερεί το δικαίωμα της αγωνιστικής δράσης. Θα είναι βούτυρο στο ψωμί των παικτών για μονομερή διακοπή και να κερδίσει όλο το συμβόλαιο, να αποζημιωθεί πλήρως. Αυτό αποδεικνύει με πόση σοβαρότητα λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Να αφαιρούν δύο παίκτες κάθε μήνα... αυτό μόνο στην Κύπρο γίνεται» .

Για αύξηση του ορίου των ξένων/κοινοτικών:

«Είναι παραβίαση της προκήρυξης η οποία έχει συσταθεί και σταλεί σε προπονητές και παίκτες. Όταν βγάζεις προκήρυξη και μετά από έναν μήνα την αλλάζεις γιατί σε βολεύει, τότε ναι, θα αντιδράσουμε, αυτά παραπέμπουν σε πρακτικές καφενείου, δεν μπορούν να αποφασίζουν αυτοί για το μέλλον των περισσοτέρων χωρίς να λαμβάνουν καν υπόψη την άποψή τους αλλά το κάνουν και με λανθασμένο τρόπο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

«Θέλουμε φιλοξενούμενους οπαδούς, θα δούμε πως θα πάει ο τελικός»

«Θέλουμε φιλοξενούμενους οπαδούς, θα δούμε πως θα πάει ο τελικός»

«Θέλουμε φιλοξενούμενους οπαδούς, θα δούμε πως θα πάει ο τελικός»