Παράκληση προς την ηγεσία του Απόλλωνα να μην πυροβολεί τον αγγελιοφόρο

Επιστολή προς την εφημερίδα μας απέστειλε το απόγευμα της Δευτέρας (21/09) ο Απόλλωνας σχετικά με τις πληροφορίες που μεταφέραμε για τις έρευνες που πραγματοποιεί η επιτροπή δεοντολογίας σχετικά με τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Η επιστολή:

«Κύριοι,
Έχει μόλις περιέλθει στην αντίληψη μας ρεπορτάζ της εφημερίδας σας, σχετικά με δήθεν διερεύνηση, ως ύποπτου για χειραγώγηση, του χθεσινού μας παιγνιδιού με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Οι ισχυρισμοί σας είναι λιβελλογραφήματα, αστειότητες και ψεύδη και σας καλούμε όπως ανακαλέσετε και/ή αποσύρετε άμεσα το εν λόγω δημοσίευμα αφού διασύρετε υπολήψεις και δημιουργείτε λανθασμένα εντυπώσεις, οι οποίες είναι άκρως επιζήμιες για την ομάδα μας και τους ανθρώπους της.

Η ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού και oι θέσεις και οι απόψεις μας επί αυτών των θεμάτων είναι καλά γνωστή ανά το Παγκύπριο.

Επιπρόσθετα, θέτουμε τους εαυτούς μας στην διάθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού αλλά και στις Αστυνομικές αρχές για πλήρη διερεύνηση του όλους ζητήματος.

Εν τω μεταξύ και με πλήρη επιφύλαξη των δικαιωμάτων μας, σας καλούμε όπως ανακαλέσετε και αποσύρετε το εμετικό σας ρεπορτάζ για να διαφυλάξετε, στο μέτρο του δυνατού, τη δημοσιογραφική σας υπόληψη και αξιοπρέπεια» αναφέρει η επιστολή.

*Παράκληση προς την ηγεσία του Απόλλωνα να μην πυροβολεί τον αγγελιοφόρο. Το Γήπεδο δημοσίευσε πληροφορίες που προέρχονται από πηγές στην επιτροπή δεοντολογίας.  Εξάλλου νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της κ. Παπαχαραλάμπους σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι εξετάζεται έντονη στοιχηματική δραστηριότητα σε αγώνα πρώτης κατηγορίας.  Ως εφημερίδα δεν κατηγορούμε ούτε τον Απόλλωνα ούτε την Ανόρθωση. Μεταφέρουμε πληροφόρηση.

Διαβάστε επίσης

Η αντίδραση του Απόλλωνα στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Γ»

Ανόρθωση στο «Γ»: «Βρώμικη διαρροή, είναι επειδή τους καταγγείλαμε»

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις του Ανόρθωση-Απόλλων στις οποίες επικεντρώνεται η επιτροπή

Ανόρθωση-Απόλλων: Οι υποψίες για χειραγώγηση ξεκίνησαν από το «no comment»

Αποκαλυπτικό: Ανόρθωση-Απόλλων το παιχνίδι που ερευνάται ως ύποπτο για χειραγώγηση