Παπουλής: «Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην Ομόνοια» – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοια, παραχώρησε ο Φώτης Παπουλής, οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα. Ο Ελλαδίτης άσος υπογράμμισε πως οι στόχοι του συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση τίτλων.

Την ίδια ώρα στάθηκε στο γεγονός πως γνωρίζει τις απαιτήσεις της Ομόνοιας τονίζοντας πως θα δώσει τα πάντα για να εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας αλλά και τις απαιτήσεις που έχουν οι φίλαθλοι από τον ίδιο.

Αρχικά ανέφερε: «Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας, της Ομόνοιας. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Καινούργιο ξεκίνημα για μένα, καινούργια αρχή και εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να κάνουμε αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι, να πρωταγωνιστήσει η Ομόνοια, να πανηγυρίσουμε τίτλους και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Το στάτους και το όνομα της Ομόνοιας είναι μεγάλο για την Κύπρο. Γνωρίζω πολύ καλά, είμαι ήδη στο νησί εδώ και οκτώ χρόνια. Γνωρίζω τις απαιτήσεις, είναι μία μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ήμουνα ήδη σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ήθελα να συνεχίσω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αυτό μου δίνει η Ομόνοια. Βγάζει υγεία, έχει οργάνωση συμβαδίζει με τη δικιά μου φιλοσοφία κι αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ομόνοια».

Για της συνθήκες που βρήκε στην Ομόνοια: «Είναι πάρα πολύ καλές. Πολύ οργανωμένη ομάδα βλέπω ανθρώπους να με περιτριγυρίζουν με πολύ αγάπη και σεβασμό και αυτό είναι κίνητρο για μένα να μπω πιο γρήγορα στην ομάδα και να προσφέρω αυτά που θέλουν όλοι και να δώσω στον κόσμο και στην ομάδα αυτά που περιμένουν από εμένα».

Για το αν βρέθηκε με τον βρέθηκε με τον Μπεργκ: «Έκανα ήδη μία πρώτη γνωριμία με τον κ. Μπεργκ. Σίγουρα αυτή τη στιγμή πρέπει να γνωριστούμε και λίγο καλύτερα. Να βρεθώ το απόγευμα στο προπονητικό μνα γνωρίσω όλους τους ανθρώπους. Μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και πάνω-κάτω τη φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό πρέπει να ακολουθήσω, τις οδηγίες και όπως είπα είναι μία ομαδική δουλειά. Αυτό που πέτυχε η Ομόνοια ήταν συλλογικό και είναι κάτι που ταυτίζεται με τα δικά μου “θέλω”».

Σχετικά με το ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται: «Νιώθω άνετα παντού το θέμα δεν είναι σε ποια θέση θα παίζω, αλλά να παίζω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει τίτλους. Θέλω μέσα από τη συλλογική δουλειά να προχωράω και εγώ σαν παίκτης».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους. Ξέρει τι να περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας από τον Φώτη. Όπως κάνουν όλοι έτσι θα ζητήσω και εγώ να μείνουν κοντά στην ομάδα, που είναι πάντα κοντά. Και όλοι μαζί κόσμος, διοίκηση και ομάδα να δώσουμε αυτό που είναι αυτονόητο για όποιον έρχεται στην Ομόνοια».