Παπουλής: «Αν βάλουμε ένα γρήγορο γκολ ποτέ δεν ξέρεις»

Στο δύσκολο έργο που έχει η Ομόνοια να ανατρέψει την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του στη Cytavision μετά τον αγώνα ο Φώτης Παπουλής, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του θα παλέψει τον επαναληπτικό και θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της.

Αναλυτικά όσα είπε…

Το αρχικό του σχόλιο: «Είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα, ξέραμε τι περιμέναμε, ξέραμε τι θέλαμε και ήμασταν καλοί. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στον αντίπαλο, ήρθε και το δεύτερο γκολ. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το πώς θα προσεγγίσουν τον επαναληπτικό: «Σήμερα είχαμε έναν τρόπο παιχνιδιού διαφορετικό. Δεν είναι σκορ το οποίο μας έχει αποκλείσει, είναι δύσκολο όμως σίγουρα θα προσπαθήσουμε. Δεν είναι εύκολο, όμως δεν θα πούμε ότι δεν θα το παλέψουμε. Θα το δούμε ξεχωριστά. Αν βάλουμε ένα γρήγορο γκολ ποτέ δεν ξέρεις»

Για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια: «Για να περάσεις τέτοιες ομάδες πρέπει να γίνει υπέρβαση. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, θα δουλέψουμε και θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι για να κυνηγήσουμε ότι μπορούμε».