Παπασταύρου: «Όχι, δεν το περιμέναμε» – Οι επόμενοι στόχοι και το «εγώ δεν παίζω στοιχήματα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα των πρασίνων με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Champions League.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε…

Το αρχικό του σχόλιο:

«Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι για την Ομόνοια και τους φιλάθλους στην Κύπρο που αγωνιούν. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Δεν ξέραμε αν θα πετυχαίναμε αυτόν τον στόχο όταν ξεκινούσε η χρονιά.

Από την αρχή της πορείας μας στην Ευρώπη θέλαμε ομίλους, πετύχαμε τον στόχο. Σήμερα είμαστε εδώ για ο,τιδήποτε καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Απόψε θέλουμε ένα αποτέλεσμα που να μας βοηθήσει να έχουμε ελπίδες την επόμενη εβδομάδα».

Αν το περίμεναν πέρσι πως τώρα θα βρίσκονταν εδώ: «Όχι δεν περιμέναμε πως θα ήμασταν στα πλέι οφ του Champions League».

Για το τι σημαίνει η πορεία αυτή: «Eίναι δικαίωση της προσπάθειας που γίνεται τα δύο τελευταία χρόνια. Ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά. Έγινε προσπάθεια από όλους για να φτάσουμε εδώ. Είναι δικαίωση και για τον κόσμο που έμεινε δίπλα στην ομάδα με όλες τις δυσκολίες αυτά τα χρόνια».

Για τους επόμενους στόχους του: «Οι επομενοι στόχοι είναι πάντα να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να ερχόμαστε σε αυτές τις διοργανώσεις και να πηγαίνουμε κάθε χρόνο καλύτερα».

Για τις καταγγελίες που έκανε και την ανάρτησή του: «Δεν είναι η ώρα για αυτό. Η ανακοίνωση λέει τι έγινε και τι θα γίνει. Θα το αφήσουμε εκεί».

Το μεγαλύτερο του όραμα και η υπόσχεσή του: «Η υπόσχεσή μου είναι ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Αυτή είναι μια καλή αρχή, ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα».

Πρόβλεψη για τον αγώνα: «Οι προβλέψεις είναι για αυτούς που παίζουν στοιχήματα, εγώ δεν παίζω ποτέ στοιχήματα»