Παπασταύρου: «Ούτε το κλέψαμε, ούτε το αγοράσαμε – Ανησύχησα όταν άκουσα για ‘Ηλίας Πούλλος’»

Καλεσμένος στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Total Green» ήταν ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, μία μέρα μετά την απονομή του τροπαίου και τη φιέστα της πρωταθλήτριας.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων μίλησε για το πώς έζησε τη στιγμή που η ομάδα του κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο, αναφέρθηκε στη χθεσινή φιέστα στο «Ηλίας Πούλλος», στη χρονιά γενικότερα και στην επόμενη μέρα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Η στιγμή με βρήκε στο σπίτι με την οικογένεια μου. Δεν το περίμενα για αυτό σχεδίασα το ταξίδι αυτή την εβδομάδα. Μας έδωσε μεγάλη ευτυχία και χαρά αν και δεν ήμουν εδώ να το δω. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και το δικό μας και του Απόλλωνα, μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω ήρεμος για το τελευταίο παιχνίδι.

Πριν πάω στο «Ηλίας Πούλλος» ήμασταν στο λεωφορείο κι επειδή είχαμε επικοινωνία και μαθαίναμε τι γινόταν, το πρώτο συναίσθημα ήταν ανησυχία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Κατεβήκαμε από το λεωφορείο και πήγαμε ξεχωριστά για να δούμε τι γίνεται. Όταν πήγαμε εκεί τα πρώτα συναισθήματα ήταν τρομερά, δεν περίμενα τόσο κόσμο, την αντίδραση του κόσμου, μου έδωσε πάρα πολλή χαρά. Ευχαριστώ τον κόσμο που συνεργάστηκε, υπήρχαν δυσκολίες για να πάει το λεωφορείο. Ο κόσμος συνεργάστηκε, έδειξε υπομονή για να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε τη διασκέδαση χωρίς προβλήματα.

Όταν ήρθαμε ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολο να πάρεις το πρωτάθλημα και το καταλάβαμε τον πρώτο χρόνο. Μετά όταν έμαθα και κατάλαβα προσωπικά το ποδόσφαιρο καταλάβαμε ότι με σωστή δουλειά, σωστούς ανθρώπους και πίστη, ο στόχος μπορούσε να επιτευχθεί. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να το πάρουμε. Το πήραμε και θέλω να πω ότι το πήραμε δίκαια και δεν μπορεί να πει κανένας ο,τιδήποτε. Ούτε το κλέψαμε ούτε το αγοράσαμε. Το πήραμε δίκαια.

Να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Να μεγαλώσει ο οργανισμός που λέγεται Ομόνοια εντός κι εκτός γηπέδου. Το ταβάνι είναι πολύ ψηλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τον οργανισμό».