Πάνε για το μεγάλο μπαμ οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφου: Πρόταση €100.000.000 για αγορά της Σεντ Ετιέν!

Ένα απίθανο σενάριο αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα L’Equipe σχετικά με το μέλλον της Σεντ Ετιέν! Συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι Ρώσσοι ιδιοκτήτες της Πάφου, ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον γαλλικό σύλλογο, έναντι 100.000.000 ευρώ (!).

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως αυτό το ποσό προτάθηκε από τον Σεργκέι Λομάκιν στους ιδιοκτήτες της Σεντ Ετιέν και αναμένεται απάντηση σύντομα. Στο ίδιο δημοσίευμα αλλά και σε άλλα προηγούμενων ημερών, γίνεται λόγος για την τεράστια περιουσία του Ρώσου ιδιοκτήτη της Πάφου, ξεπερνά τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό.

Ο γαλλικός σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα, γι’ αυτό και η πρόταση του Λομάκιν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει αποδεκτή. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως στην ήττα της Κυριακής από την Παρί, οι Ρώσοι ήταν στο γήπεδο. Τέλος, να αναφέρουμε πως το δημοσίευμα παραθέτει άλλη μια πληροφορία, πως ελεγκτικό γραφείο έχει ήδη εγκρίνει την έναρξη των διαπραγματεύσεων.