Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Βιγιαφάνιες, διάταση ο Αγιούμπ

Ο Βιγιαφάνιες συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, ενώ ο Αγιούμπ έχει διάταση και θα χάσει το ματς με τον Άρη.

Η παρουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες στο πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης ήταν το ευχάριστο νέο της ημέρας για τον Παναθηναϊκό! Ο Αργεντινός μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, μένοντας προληπτικά εκτός από το διπλό στο μισό γήπεδο.

Αντίθετα, ο Γιασίν Αγιούμπ έκανε θεραπεία μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έδειξαν διάταση στον οπίσθιο μηριαίο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων έως τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, άρα εκτός και από επικείμενο ματς με τον Άρη…

Επίσης, ο Αντονίτο διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου για το επόμενο διάστημα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται την προσεχή εβδομάδα.

Ο Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και έκανε θεραπεία σήμερα. Όσο για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση των «πράσινων» περιελάμβανε πιεστικά παιχνίδια με μπάλα και διπλό τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.