Πάμπος: «Ζητώ συγνώμη – Είμαι στη διάθεση του νέου προπονητή»

Με ανακοίνωση του ο Πάμπος Χριστοδούλου ευχαριστεί το Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας, τους φίλους της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό τους ζήτησε συγνώμη που δεν μπόρεσε ικανοποιήση τις προσδοκίες τους.

Επίσης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του νέου προπονητή για όποιαδηποτε βοήθεια χρειαστεί για την ομάδα.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα μέσω της ανακοίνωσης μου αυτής να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας για τη τιμή που μου έχει κάνει να εργαστώ στην Ομάδα αλλά ταυτόχρονα να σεβαστώ και την Απόφαση του για αποχώρηση μου από την Ομάδα.

Ξεκινήσαμε με όνειρα, θέλοντας να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που να κάνει πιο περήφανο τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Όμως οι αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε δεν μας επέτρεπαν στο να τα καταφέρουμε. Συνεχίζω να πιστεύω στις δυνατότητες της Ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω στους Οργανωμένους οπαδούς RED REBELS για την μεγάλη τους στήριξη προς το άτομο μου.

Τους ζητώ συγγνώμη που κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες τους. Αυτό για μένα λέει πολλά και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Επικοινώνησα με την Διοίκηση και τους μετέφερα, ότι είμαι στη διάθεση του καινούργιου προπονητή να προσφέρω με προθυμία οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί που αφορά την Ομάδα. Γιατί πάνω από όλους και όλα είναι η Νέα Σαλαμίνα.

Εύχομαι στη Νέα Σαλαμίνα και στον κόσμο της τα καλύτερα και να ξέρουν ότι πάντα θα έχουν μια θέση στην καρδιά μου.