Πάμπος: «Να χαίρεται την ομάδα ο κόσμος» – Η περηφάνια και η υπόσχεσή του – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε ο Πάμπος Χριστοδούλου, στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας.

Ο νέος κόουτς των ερυθρολεύκων εξέφρασε την περηφάνια του που βρίσκεται σε ένα ιστορικό σωματείο, ευχαρίστησε τη διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε και τόνισε πως θέλει να κάνει την ομάδα μια οικογένεια, που μέσα στο γήπεδο θα βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τα συναισθήματά του: «Καταρχάς ευχαριστώ τη Νέα Σαλαμίνα για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει προς το άτομό μου. Το πώς νιώθω, νιώθω περηφάνια γιατί είμαστε σε ένα ιστορικό σωματείο που κουβαλά αρκετούς, διψασμένους οπαδούς. Αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε μια οικογένεια όλοι μαζί, σταφ, διοίκηση, παίκτες, κόσμος, που αυτή η οικογένεια, ενωμένη, να μπαίνει στο γήπεδο κάθε παιχνίδι, να βλέπει τον αντίπαλο στα μάτια και να προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια. Αυτή είναι μια υπόσχεση γιατί είναι πολύ σημαντικό κάθε παίκτης και μέλος του σταφ να δίνει τα πάντα για το μεγαλείο της Σαλαμίνας.

Ο στόχος της ομάδας: «Όπως ξέρετε όλοι είναι μια δύσκολη, περίεργη χρονιά με όλα αυτά που έχουν συμβεί και με τη διακοπή του πρωταθλήματος αρκετές ομάδες δεν είναι και στα καλύτερά τους σε ό,τι αφορά το οικονομικό, παντού θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ. Εγώ ποτέ μου δεν μου αρέσει να λεώ μεγάλα λόγια, αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να κάνουμε μια δυνατή ομάδα με παίκτες διψασμένους που θα δίνουν τα πάντα για το μεγαλείο της Νέας Σαλαμίνας κι από εκεί και πέρα να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να δούμε πού μπορεί να οδηγηθούμε. Αυτό που θέλω είναι να μας πιστέψει ο κόσμος με αυτό που θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο, να έρθει στο γήπεδο για να βλέπει και να χαίρεται αυτή την ομάδα, γιατί σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν και οι χαρές και οι λύπες, αλλά είναι πολύ σημαντικό να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα και να είναι δίπλα και στα καλά αλλά και περισσότερο στα δύσκολα να τη στηρίζει, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνουμε μια γροθιά, μια οικογένεια, είναι το μυστικό της επιτυχίας σε μια ομάδα και αυτό θα επιδιώξω, να γίνουμε γροθιά και να δίνουμε τα πάντα κάθε παιχνίδι για να κάνουμε περήφανο αυτό τον κόσμο κι αν στο τέλος καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί παιχνίδι με παιχνίδι θα φανεί και πού θα είναι οι στόχοι μας, γιατί το έχει ανάγκη ο Σαλαμιναίος ο κόσμος να ζήσει μια επιτυχία, το εύχομαι, γιατί όπως είπα είναι μια δύσκολη χρονιά, έχουν φύγει αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα, που έχουν δώσει αρκετά, παιδιά που ήταν από τους κορυφαίους και από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κτίσουμε μια δυνατή ομάδα που να τη χαίρεται ο κόσμος, αυτός είναι ο στόχος».

Το μήνυμά του στο κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας είναι αρκετός, είναι περήφανος, είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Αυτό που εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε και να κάνουμε είναι όπως είπα μια ομάδα που να τη βλέπει και να τη χαίρεται, να βλέπει στα μάτια όλες τις ομάδες, είτε λέγονται ομάδες που πήραν πρωταθλήματα και είτε εντός είτε εκτός να είναι παιχνίδια που να τα κτυπούμε και να θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό γιατί κι εγώ θέλω παίκτες μαχητές, να μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι και να ζητούν τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι ότι θέλω να γίνει η Νέα Σαλαμίνα μια οικογένεια, να ενωθούν τα τέσσερα κομμάτια, κόσμος, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο κι όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται για να νιώθει αυτός ο κόσμος περήφανος».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: