«Παμπόνηρος ο Παπουλής, η Ομόνοια ακόμη καλύτερη φέτος»

Την άποψή του για τις κυπριακές ομάδες κατέθεσε ο Χριστάκης Χριστοφόρου, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο των Apollon Ladies για να επικεντρωθεί στις δικές του επιχειρήσεις.

Σε ερώτηση που του έγινε – μιλώντας στον Super Sport FM – για την ευρωπαϊκή προσπάθεια της Ομόνοιας, είπε: «Είναι θετικό για την ομάδα, θα την βοηθήσει να βρει την φόρμα της και θα είναι έτοιμη για τη Ευρώπη. Πέτυχε διάνα με τον Φώτη Παπουλλή, ο Φώτης μπορεί να παίξει πολύ καλά να σκοράρει, είναι παμπόνηρος. Η Ομόνοια αν πετύχει και στις άλλες δύο θέσεις που ψάχνει τότε θα είναι ακόμη καλύτερη φέτος».

Για τις υπόλοιπες ομάδες ανάφερε: «Ερωτηματικό θα είναι το ΑΠΟΕΛ  δεν μπορούμε να προδικάσουμε τι θα γίνει. Ο Απόλλωνας θα είναι εκεί πιστεύω, θα εξαρτηθεί από την ποιότητα ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στην ομάδα. Η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί για να στελεχωθεί ώστε να είναι έτοιμη, στην ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει πολύ καλή δουλειά. Η Νέα Σαλαμίνα με τον Πάμπο Χριστοδουλου θα είναι η ομάδα που θα διεκδικήσει την πρώτη εξάδα και εύχομαι κι ελπίζω να είναι και η Πάφος».