Παλάλας στο «Derby»: «Γουστάρουμε να βλέπουμε αυτή την ΑΕΛ»

Στην εκπομπή του Πολίτη, «Derby» (107.6) με τον Πανίκο Χατζηλιασή μίλησε ο εμβληματικός αρχηγός και προπονητής των γυναικών της ΑΕΛ, Γιώργος Παλάλας.

Ο Παλάλας μίλησε για την ποδοσφαιρική ομάδα, τους Παπαφώτη, Μεντόγεβιτς και Χ. Κυριάκου και τη φετινή ΑΕΛ που… γουστάρει να παρακολουθεί να αγωνίζεται.

«Ίσως να ήταν και το καλύτερο 30’ οποιασδήποτε ομάδας. Ας το δουν και οι συνεχώς επικριτές της ομάδας που δεν ευχαριστιούνται με τίποτα. Και με την ΑΕΚ και με την Ομόνοια ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε σαν φίλαθλοι είναι ότι κάθε ντέρμπι είμαστε αουτσάιντερ λόγω προϋπολογισμού», ανέφερε αρχικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για τον Παπαφώτη είπε: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Περιμένουμε καλύτερη ομάδα στα ντέρμπι. Αυτό που είδαμε χθες το απολαμβάνουμε».

Για τους Απολλωνίστες: «Έχουν δικαίωμα να μιλάνε λίγο περισσότερο λόγω προϋπολογισμού».

Για Μεντόγεβιτς και Χάρη Κυρίακου: «Ο πρώτος είναι από τους ποιοτικότερους μας. Ο Χάρης δίνει τα πάντα στο γήπεδο και βλέπουμε μπροστά να έχουμε ποιότητα και… γουστάρουμε».

Για την ΑΕΛ: «Δεν είναι απλά κάτι περισσότερο από ομάδα όπως το λέει η Μπαρτσελόνα. Ζω αυτό το πράγμα, ο Ανδρέας Σοφοκλέους παίρνει όλα τα μηνύματα και φωνάζει όταν δεν του λένε ότι θέλουν βοήθεια. Κάνει πράξη με την κίτρινη γραμμή αυτά που λέμε τόσο καιρό».

Για την περίπτωση διακοπής: «Δεν θα κλείσει. Θα πρέπει να υπάρχει lockdown για να κλείσει. 125.000 άνθρωποι στην Κύπρο ζουν στο όριο, ελπίζω κάποιοι να ανοίξουν τα μάτια τους».

Για τις ακαδημίες της ΑΕΛ και τη δουλειά του: «Με τις ακαδημίες ξέρεις ότι έχει χρόνο να δουλέψεις. Νοιώθεις ελευθερία ότι δεν θα φύγεις αν χάσεις. Σε αφήνουν να δουλέψεις και σε κάποια φάση θα βγάλεις και παίκτες και θα μεγαλώσεις σαν ακαδημία».