Παίζει ο Ιωάννου, πληρώνει η Ανόρθωση αλλά… χαλάλι

Ο δανεισμός του Μιχάλη Ιωάννου στην Ρόντα του Γιούργκεν Στρέπελ θα επισημοποιηθεί εντός των ημερών κι αφότου ο 20χρονος μέσος της Ανόρθωσης ταξιδέψει στην Ολλανδία και περάσει από ιατρικά τεστ.

Ως γνωστόν η συμφωνία προνοεί δανεισμό ενός έτους, ενώ σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ένας σημαντικός όρος που έθεσε η «Κυρία», ο οποίος αποσκοπεί στο να καταγράψει ο παίκτης όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, ώστε να αναπτυχθεί και να επιστρέψει… ψημένος.

Ο εν λόγω όρος δεν «υποχρεώνει» την Ρόντα να τον χρησιμοποιήσει σε συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών αφού κάτι τέτοιο έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να γίνει, αλλά της δίνει… κίνητρο.

Συγκεκριμένα, όσο περισσότερες συμμετοχές καταγράψει ο Ιωάννου, τόσο μικρότερο ποσοστό του μισθού του ποδοσφαιριστή θα κληθεί να πληρώσει η ολλανδική ομάδα.

Στην Ανόρθωση βεβαίως ευελπιστούν πως η Ρόντα θα αξιοποιήσει αυτόν τον όρο και θα χρησιμοποιεί συχνά τον παίκτη, αφού ναι μεν σε αυτό το σενάριο η «Κυρία» θα λάβει λιγότερα χρήματα (κι επομένως θα πληρώσει η ίδια μεγαλύτερο μέρος του μισθού του), όμως το σημαντικό είναι ο παίκτης να έχει μια γεμάτη σεζόν και να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά, ώστε να επιστρέψει με εμπειρίες κι έτοιμος να συνεισφέρει στην ομάδα.