Τέταρτος ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό στην Κύπρο

Κρούσμα κορωνοϊού στην Ένωση.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Παραλιμνίου, θετικός στον Covid-19 βρέθηκε ο Χουάν Φελίπε.

Πρόκειται για τον 32χρονο Βραζιλιάνο μέσο που αποκτήθηκε πρόσφατα και ο οποίος έφτασε στην Κύπρο το βράδυ της Τετάρτης (15/7), με το Υπουργείο Υγείας να ενημερώνει τους βυσσινί πως βρέθηκε θετικός στο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Όπως αναφέρει η Ένωση, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός και θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, δεν έχει έρθει σε επαφή με κανένα μέλος της ομάδας.

O Xoυάν Φελίπε είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής κυπριακής ομάδας που μπήκε στη λίστα με τα κρούσματα στη χώρα μας, μετά τους Βούγιαντιν Σάβιτς (ΑΠΟΕΛ), Τζόρτζε Ντένιτς (Απόλλων) και τον Αλεξάντερ Πάντιτς (Δόξα).

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Ως Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι πριν από λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Υγείας ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας Juan Felipe ο οποίος έφτασε στην Κύπρο χθες αργά το βράδι βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19 σε προγραμματισμένο έλεγχο του με την άφιξη του στην Κύπρο.

Ο ποδοσφαιριστής παραμένει σε κατοίκο περιορισμό ακολουθώντας όλες τις οδηγίες από τα αντίστοιχα τμήματα χωρίς να έχει οποιαδήποτε συμπτώματα.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο Felipe δεν ήρθε σε οποιανδήποτε επαφή με μέλη της ομάδας μας τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες που προνοούνται από τα πρωτόκολλα που αφορούν τους ταξιδιώτες.