Έφυγαν τα εύκολα και πάει στα… δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ

Αρχίζουν τα δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ...

Μετά την άφιξη του Πορτογάλου τερματοφύλακα Μιγκέλ Σίλβα για τις υπογραφές των συμβολαίων, αυτό που απέμεινε για να κλείσουν οι μεταγραφές που προαναγγέλθηκαν στον ΑΠΟΕΛ από τις αρχές του καλοκαιριού είναι η άφιξη του Νορβηγού μέσου Μάριους Λουντέμο, ο οποίος θα αποτελέσει την 6η μεταγραφή σε σχέση με τους 10 παίκτες που έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής.

Από εδώ και πέρα ξεκινούν τα παιχνίδια και οι ελιγμοί…

Όσες μεταγραφές έγιναν θεωρούνταν εύκολη υπόθεση, από εδώ και πέρα ξεκινούν τα δύσκολα και για παίκτες που θα έλθουν, αλλά και για αυτούς που μπορεί να αποχωρήσουν.

Και βέβαια, δύσκολες περιπτώσεις είναι τα συμβόλαια των Σάβιτς (βρίσκεται στην Κύπρο αφού δεν βρήκε ομάδα) και Ζαχίντ.

Συνεχίζοντας με τα δύσκολα, θα πάμε στους Αλ Τάμαρι και Ιωάννου που είναι υποψήφιοι για μεταγραφή. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Ιορδάνου, παρασκηνιακά γίνεται μεγάλο παιχνίδι προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να καταφέρει να τον πωλήσει βάζοντας στο ταμείο του ένα ποσό που σίγουρα θα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια. Ο ίδιος ο παίκτης, που φέρεται από ελλαδικά ΜΜΕ να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει να στέλνει ακαταλαβίστικα μηνύματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Aπό εκεί και πέρα, υπάρχουν μεταγραφές που πρέπει να γίνουν και είναι ανεξάρτητες από το αν θα φύγει η όχι ο Αλ Τάμαρι, όπως ενός ακόμη τερματοφύλακα και δύο επιθετικών. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο θα παίξει το πόσα λεφτά θα μπουν στο ταμείο αν πωληθεί ο Ιορδανός.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει να μελετά περιπτώσεις υποψηφίων σέντερ φορ και τερματοφυλάκων, ενώ ανάλογα και με παίκτες που θα φύγουν, αν φύγουν, θα γίνουν κι άλλες κινήσεις.

Δείτε επίσης:

Προηγούμενο άρθροΤο πόσο αξίζει το ξέρει ο ίδιος
Επόμενο άρθροΒασικοί;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1960. Σπούδασε και εργάστηκε αρχικά στην Αθήνα. Το 1983 εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της Σημερινής και του Ράδιο Πρώτο. Ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ και αργότερα με το αθλητικό. Από το 1999 μέχρι σήμερα βρίσκεται στον ΠΟΛΙΤΗ και στο αθλητικό ένθετο ΓΗΠΕΔΟ, του οποίου είναι αρχισυντάκτης.