Παιχνίδι… έξι βαθμών

Είναι  τα παιχνίδια που δικαίως χαρακτηρίζονται έξι βαθμών αφού οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες όχι μόνο έχουν τους ίδιους στόχους στον φετινό μαραθώνιο, αλλά βρισκόμαστε και σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που ο κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.

Η Καρμιώτισσα υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τον Εθνικό και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να φτάσουν στη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Σε καλύτερη θέση βρίσκεται η Καρμιώτισσα η οποία θέλει οπωσδήποτε να αυξήσει τη διαφορά από τον Εθνικό στους επτά βαθμούς.

Ο προπονητής της νεοφώτιστης ομάδας Χρύσης Μιχαήλ γνωρίζει ότι είναι μέσα από αυτά τα παιχνίδια που η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο της που είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Από την πλευρά του ο Εθνικός ποντάρει και στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, την οποία ανέλαβε πρόσφατα ο Απόστολος Μακρίδης. Ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Άχνας για δεύτερη φορά, στο σημερινό ντεμπούτο του θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Στη διάθεσή του επιστρέφουν οι Κονέ, Ντολεζάλ και Γκούρουπετς.