Μπεργκ: «Μου άρεσε στην Ομόνοια, θα μου αρέσει και στην Πάφο»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.8.2022
Μπεργκ: «Μου άρεσε στην Ομόνοια, θα μου αρέσει και στην Πάφο»

Συνέντευξη στην Cablenet παραχώρησε ο προπονητής της Πάφος FC Χένινγκ Μπεργκ όπου μεταξύ άλλων μίλησε για Ομόνοια, την πρόταση της Πάφου αλλά και τους νεαρούς της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μου αρέσει το πρωτάθλημα, ο κόσμος, η σημασία που δίνουν στο ποδόσφαιρο, ο ανταγωνισμός των ομάδων στην Κύπρο. Ήταν μια καλή εμπειρία με την Ομόνοια, θα έχω πολύ καλές αναμνήσεις που θα τις θυμάμαι με χαμόγελο. Mου άρεσε στην Ομόνοια, θα μου αρέσει και στην Πάφο.

Στην Πάφο είμαι για ποδοσφαιρικούς λόγους, το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύω με καλούς ανθρώπους. Έχουμε ένα καλό σχέδιο, μια καλή βάση. Η ομάδα πέρσι ήταν στην εξάδα και θέλουμε να βελτιωθούμε. Μακροπρόθεσμα μπορεί να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα, πρέπει να γίνει βήμα-βήμα, να είμαστε σταθεροί.

Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες. Είμαι χαρούμενος στην Πάφο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Μου αρέσουν οι φιλοδοξίες τους. Μου άρεσε το πακέτο. Θέλουν να πάρουν πολύ έναν τίτλο.

Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολλές ομάδες σε παρόμοιο επίπεδο. Είναι εύκολο να μιλάς... Προτιμούμε να μιλάμε στο γήπεδο. Το σημαντικότερο είναι να δούμε πως θα βελτιωθούμε, να εξελιχθούμε. Είναι φυσικό να υπάρχουν προσδοκίες, υπάρχουν φιλοδοξίες.

Για τους νεαρούς, δεν είναι αν είμαι πρόθυμος. Δεν κοιτάω ηλικία, αν είναι 16 χρονών ή 40. Στον πρώτο μου χρόνο στην Ομόνοια δεν έπαιζαν πολλοί νεαροί, στη συνέχεια έγιναν καλύτεροι και έπαιζαν περισσότερο. Κάποια ταλέντα έκαναν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, κάποιοι καλοί προπονητές δούλεψαν μαζί τους, όχι εγώ, όποιος και αν ήταν θα έπαιζαν.

Κάποιες φορές σε δυσκολεύουν αυτοί που είναι οι καλύτεροι.

Για τον Λοΐζου είμαι σίγουρος ότι είναι πιο έμπειρος και είναι φυσιολιγικό να έχουν σκαμπανεβάσματα. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμος για μεταγραγή. Μου αρέσει η προσωπικότητα του, θα φύγει για το εξωτερικό αλλά δεν ξέρω πότε.

Οι νεαροί στην Πάφο πρέπει να έχουν υπομονή για να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Όταν πήραμε το πρωτάθλημα στην Ομόνοια ήταν ξεχωριστό, η παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η νίκη επί του ΠΑΟΚ, το καλύτερο συναίσθημα με τον κόσμο. Ελπίζω να κερδίσει το πρωτάθλημα η Πάφος.

Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στα φαβορί για το πρωτάθλημα. Όταν πας στον αγώνα θέλεις να κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε εμάς να προετοιμαστούμε σωστό για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μην τους ξυπνήσετε ακόμη…

Μην τους ξυπνήσετε ακόμη…

Μην τους ξυπνήσετε ακόμη…

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ο Τάνκοβιτς μπορεί να σε «κουφάνει»

Ο Τάνκοβιτς μπορεί να σε «κουφάνει»

Ο Τάνκοβιτς μπορεί να σε «κουφάνει»

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...