Καταγγελία της Πάφου για δύο διαιτητές από το ματς με την Ανόρθωση
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Tην απόφαση να προβεί σε καταγγελία κατά του διαιτητή του αγώνα, αλλά και του διαιτητή που ήταν στο VAR, στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ανακοίνωσε η διοίκηση της Πάφου.
Από την παφιακή ομάδα εκδηλώθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αυτή η πρόθεση και γίνεται πράξη.
Θυμίζουμε ότι από την Πάφο διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση, λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα, στην περιοχή της Ανόρθωσης για χέρι αμυντικού.
«Η Διοίκηση της ομάδας μας έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία του διαιτητή και του χειριστή VAR του αγώνα Ανόρθωση Αμμοχώστου - Πάφος FC, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 7.11.2021» αναφέρει σε ανακοίνωση.
📄 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / OFFICIAL PRESS RELEASE
🔵 "The management of our team has made an official appeal against the referee and VAR official of the game Anorthosis Famagusta - Pafos FC which took place on Sunday 7.11.2021."#pafosfc #wearepafos #pafosmou pic.twitter.com/TA71cEQcat
— Pafos FC (@pafosfcofficial) November 9, 2021
