Πάφος για Πάντσεον: «Σκέφτεται να αποσυρθεί. Ο Τύπος αναζητά σκάνδαλα»

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει δημοσιεύματα που αφορούν τον Τζέισον Πάντσεον εξέδωσε η Πάφος, η οποία αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, λόγω του ότι δεν νιώθει ψυχικά και σωματικά δυνατός για να συνεχίσει.

Η παφιακή ομάδα ενημερώνει ότι έδωσε στον Πάντσεον την ευκαιρία να επιστρέψει στο σπίτι του και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του ώστε να σκεφτεί και να λάβει την απόφασή του, ενώ ακολούθως σημειώνεται πως ο Τύπος «αναζητά σκάνδαλα για να πουλήσει, αλλά οι πληροφορίες που διανέμουν απέχουν πολύ από την αλήθεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφου:

Σχετικά με πρόσφατα άρθρα στον τύπο, η ΠΑΦΟΣ FC θα ήθελε να σχολιάσει τις φήμες που αφορούν τον Jason Puncheon.

Ο αθλητής σκέφτεται πραγματικά να αποσυρθεί. Μετά τον αγώνα απέναντι στην Coruxo, ο Jason προσέγγισε τη διοίκηση σχετικά με την τρέχουσα κατάστασή του. Έχει παραδεχτεί ότι αυτή τη στιγμή, δεν αισθάνεται ούτε ψυχικά ούτε σωματικά δυνατός για να συνεχίσει την καριέρα του. Το σώμα του δεν του επιτρέπει πλέον να κάνει ό, τι ήταν προηγουμένως δυνατό και, δυστυχώς, δεν βλέπει νέες προκλήσεις για τον εαυτό του, ειδικά σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού και άγχους. Η κατάσταση της υγείας του, το ισχίο και το γόνατό του τον ανησυχούν όλο και περισσότερο.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, η διοίκηση αποφάσισε να δώσει στον Jason την ευκαιρία να επιστρέψει στο σπίτι του και να περάσει λίγο χρόνο με τους οικείους του, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να το σκεφτεί και να λάβει την όποια απόφαση συνειδητά. Είναι ακόμα μέλος της ομάδας και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος της προετοιμασίας.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε αποτελέσματος, η ομάδα θα στηρίξει τον Jason στο μέλλον και θα του προσφέρει μια θέση μέσα στη δομή.

Γνωρίζουμε ότι ο Τύπος αναζητά σκάνδαλα για να πουλήσει, αλλά οι πληροφορίες που διανέμουν απέχουν πολύ από την αλήθεια. Η ομάδα γίνεται τώρα ισχυρότερος από ποτέ με τη βοήθεια μιας έμπειρης ομάδας προπονητών, εξαιρετικών προπονητικών camp και νέας επαγγελματικής διοίκησης. Η ανακαίνιση του Προπονητικού Κέντρου, που θα γίνει ένα από τα καλύτερα στην Κύπρο, πλησιάζει στο τέλος της. Οι νέοι παίκτες ταιριάζουν απόλυτα στην ομάδα. Η ομάδα πρόκειται να έχει ένα καλό ξεκίνημα της σεζόν και δεν θα παρασυρθεί από αβάσιμες δηλώσεις. Η ΠΑΦΟΣ FC θα ήθελε να συμβουλέψει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία να χρησιμοποιούν επαληθευμένες πληροφορίες και να σέβονται την προσωπική ζωή των παικτών.