Πάφος: «Επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς και αλυσίδες στον αγώνα U19 με τον ΑΠΟΕΛ»

Σοβαρότατες καταγγελίες από την Πάφο η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για επεισόδια και συγκεκριμένα επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς και αλυσίδες, στον αγώνα της ομάδας U19 με τον ΑΠΟΕΛ.

Η παφιακή ομάδα σημειώνει ότι θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό και πως αναμένει ενημέρωση από την Αστυνομία καθώς μέλη της ήταν στον χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση και η Ακαδημία της ομάδας μας καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν άνανδροι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται οπαδοί και φίλοι του ποδοσφαίρου, στον επίσημο αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, ΠΑΦΟΣ FC – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.
Η βία δεν έχει χώρο στα γήπεδα μας πόσο μάλλον σε αγώνες νεαρών 17, 18 ετών όπως και οι επιθέσεις με μπουκάλια, λοστούς, αλυσίδες και αλλα επιθετικά όργανα. Οι ίδιοι που αντιδρούν είναι οι ίδιοι που με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές δίνουν αφορμή για να παραμένει σε ισχύ ες αεί ο θεσμός της Κάρτας οπαδού.
Αναμένουμε άμεση ενημέρωση από τη δύναμη της Αστυνομίας μέλη της οποίας ήταν παρόντες.
Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό.
Κλείνοντας η Διοίκηση της ομάδας μας θα προβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλες τις ενέργειες ετσι ώστε να διαφυλάξει τόσο τα δικαιώματα όσο και την σωματική ακεραιότητα τόσο των φίλων της ομάδας μας όσο και των νεαρών μας ποδοσφαιριστών».