Πάει στην UEFA για να πάρει οδηγίες ο Χαμπουλλάς

Μπορεί πρόσφατα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, να έκανε λόγο για μεταφορά της έδρας της ομάδας της Αμμοχώστου, όμως για την ώρα οι προσπάθειες επικεντρώνεται στο θέμα της αναβάθμισης του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Γι’ αυτό το λόγο, όπως επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», σύντομα ο πρόεδρος θα ταξιδέψει στα γραφεία της UEFA για να πάρει οδηγίες για όσα χρειάζεται.

«Είναι αλήθεια πως αυτό το ζήτημα έγινε μείζον θέμα ανάμεσα στους οπαδούς μας. Καταλαβαίνω γιατί τα συζητά ο κόσμος, ειπώθηκε μια άποψη από τον πρόεδρο όμως καλό είναι να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα. Ο πρόεδρος εκφράστηκε ότι πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες να πάρει Κατηγορία 4 το “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Η ερώτηση αυτό αφορούσε. Τι δεδομένη στιγμή είναι σε εξέλιξη μελέτη και έπεται ταξίδι του προέδρου στα γραφεία της UEFA για να μας τεθούν συγκεκριμένες οδηγίες για να γνωρίζουμε τι χρειάζεται και πως μπορεί να γίνει αυτό που θα μας πουν πάντα σε συνεννόηση με τους αρχιτέκτονες. Το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αλλαγής της έδρας, είναι μέσα στα ειδικά θέματα που δεν μπορεί από μόνη της η Εταιρεία να πάρει αποφάσεις αλλά είναι θέμα που πρέπει να περάσει από τη ΓΣ του Σωματείο. Αυτά τα λέω διευκρινιστικά για να γνωρίζει ο κόσμος να μην περιμένει ότι σε δύο μήνες θα ανακοινώσουμε νέο γήπεδο».