«Προχωράει του Φαμπιάνο, μπορεί να είναι η επόμενη προσθήκη»

Το κεφάλαιο Φαμπιάνο φέρεται να πηγαίνει τόσο καλά για τον Ολυμπιακό που «υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη», υποστηρίζει δημοσίευμα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ρεπορτάζ του gazzetta.gr, στο οποίο σημειώνεται πως παρότι η Ομόνοια «αρνείται πεισματικά» να τοποθετηθεί γύρω από το ζήτημα, «το μέτωπο Φαμπιάνο προχωράει».

Φυσικά, παρά την αισιοδοξία που κυριαρχεί στα ελλαδικά ΜΜΕ, όσο οι ερυθρόλευκοι δεν καταθέτουν πρόταση που να ικανοποιεί τους πράσινους, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου δεν θα ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει το θέμα του Βραζιλιάνου γκολκίπερ και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το θέμα Φαμπιάνο δεν έχει… καεί για τον Ολυμπιακό. Το αντίθετο.

Παρότι η Ομόνοια αρνείται πεισματικά να τοποθετηθεί επίσημα ή ανεπίσημα για οτιδήποτε σε σχέση με αυτό το ζήτημα οι νεότερες πηγές αναφέρουν πως το μέτωπο του Φαμπιάνο προχωράει και πηγαίνει καλά για τον Ολυμπιακό.

Τόσο που ο Βραζιλιάνος κίπερ μπορεί να είναι η επόμενη προσθήκη του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος με ύψος 1.97 μέτρων ήταν βασικός γκολκίπερ της Ομόνοιας και πέρυσι και έχει 73 ματς στην Πόρτο και 31 στη Φενέρ στην καριέρα του.