Πάει Κακοπετριά ενισχυμένη η Ανόρθωση

Στο λεωφορείο μπαίνουν και πάλι σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης προκειμένου να μεταβούν στην Κακοπετριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας της Αμμοχώστου. Η αποστολή της «Κυρίας» θα παραμείνει στο ορεινό χωριό για μερικές ημέρες, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές της να προπονηθούν σε ένα μέρος όπου είναι πιο δροσερό σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Λάρνακα, η οποία είναι η βάση της Ανόρθωσης.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι στην ευχάριστη θέση να έχει περισσότερους παίκτες πλέον μαζί του, αφού στην αποστολή ενσωματώνονται ο Ρενάτο Μαργκάσα και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Αμφότεροι απουσίαζαν από το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας που έγινε στις Πλάτρες, ο μεν Μαργκάσα λόγω αυτοπεριορισμού και ο δε Αρτυματάς λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα που πρέπει προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στο επίπεδο των υπολοίπων παικτών της ομάδας που ξεκίνησαν προπονήσεις από την πρώτη μέρα.

Ο Πεδρίνιο και οι άλλοι

Η προετοιμασία δεν είναι το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολούνται ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι άνθρωποι της Ανόρθωσης. Ταυτόχρονα τρέχουν και τον προγραμματισμό. Η «Κυρία» έτρεξε από νωρίς και κατάφερε να κάνει δικούς της σημαντικούς στόχους που είχε βάλει στο μάτι ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Όμως, από εκεί και πέρα οι τόνοι έπεσαν, και αυτό γιατί κάποιοι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν παίζουν σε χώρες που τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη. Ένας εξ αυτών είναι και ο Πορτογάλος Πεδρίνιο του οποίου το όνομα είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες.

Ο παίκτης θα έχει υποχρεώσεις με την Πάσος Φερέιρα μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Την ίδια ώρα όμως εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Γεωργιανός κόουτς, έτσι ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Προηγούμενο άρθροΤην ξηλώνει και την ξανακτίζει
Επόμενο άρθρο«Ξενέρωσε και… φεύγει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα»
ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.