Πάει για ανατροπή με Αλ Τάμαρι, αισιόδοξος ο Πετρίδης!

Στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν την προσπάθεια να επεκτείνουν τη συνεργασία με τον Ιορδανό άσο και η διοίκηση είναι πολύ αισιόδοξη ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο φινάλε...

Μπορεί το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μούσα Αλ Τάμαρι να φαίνεται ότι μπήκε στο περιθώριο το τελευταίο διάστημα όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν την προσπάθεια να επεκτείνουν τη συνεργασία με τον Ιορδανό άσο και η διοίκηση είναι πολύ αισιόδοξη ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο φινάλε και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο που θα ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2022.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι ο Αλ Τάμαρι δεν θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ αυτό το καλοκαίρι. Η προσπάθεια της διοίκησης έχει ως στόχο να ισχυροποιήσει τη θέση της στις διαπραγματεύσεις για την πώληση του 23χρονου Ιορδανού άσου και να αποκομίσει περισσότερα οικονομικά οφέλη.

Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι ελπίζουν να αποκτήσουν τον Τάμαρι έναντι πινακίου φακής όμως αν ο παίκτης ανανεώσει το συμβόλαιό του θα αναγκαστούν να αυξήσουν την προσφορά τους.

Η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ να πωλήσει τον παίκτη από αυτό τον καλοκαίρι δεν αλλάζει αφού σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθεί ενδεχομένως σε μειονεκτική θέση του χρόνου. Όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα….

Η περίπτωση Ζαχίντ

Καλά νέα αναμένεται να προκύψουν το αμέσως επόμενο διάστημα και στο κεφάλαιο Γκαγιάς Ζαχίντ. Πρόκειται για ακόμη ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και για να γίνει… ακόμη μεγαλύτερο θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του. Ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι αισιόδοξος ότι κι αυτό το κεφάλαιο θα κλείσει θετικά για την ομάδα. Η διοίκηση έχει διαρκή επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Στην περίπτωση του Τάμαρι η διοίκηση θα είναι ευχαριστημένη αν ο ποδοσφαιριστής υπογράψει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Στην περίπτωση όμως του Ζαχίντ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του για περισσότερα χρόνια.

Προηγούμενο άρθροΕνθουσιασμένος κι ανυπόμονος
Επόμενο άρθροΡεκόρ Αρτέτα… έξι χρόνια μετά!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!