Πάει εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας ο Χατζηλιασής;

«Όπα ρε... Ξέρεις πόσοι θα πάθουν ανακοπή;»

Με αφορμή το χθεσινό ηχητικό για την πρόκριση της Ομόνοιας σε ευρωπαϊκούς ομίλους (ακούστε το ΕΔΩ), ο Ανδρέας Κάντηλος – με χιουμοριστική διάθεση – πρότεινε στο συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6, Πανίκο Χατζηλιασή, να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων.

Ο Χατζηλιασής, ο οποίος ως γνωστό στο παρελθόν υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, απάντησε ότι πάει με χίλια στο «αιώνιο» αντίπαλο, φθάνει ο Κάντηλος να φωνάξει «Μόνο ΑΠΟΕΛ».

Αφήνοντας στην άκρη τα αστεία, απάντησε σοβαρά και σημείωσε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Ανδρέα Δημητρίου στο γραφείο Τύπου της Ομόνοιας.

«Χατζηλιασή μου με πήραν πάνω από 100 Ομονοιάτες να μου πουν να σου μεταφέρω τα συγχαρητήρια τους για το εξαιρετικό ηχητικό που ετοιμάσατε με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (σ.σ. ηχολήπτης της εκπομπής) για την πρόκριση της Ομόνοιας. Πραγματικά ήταν συγκινητικό» είπε αρχικά ο Ανδρέας Κάντηλός, και πρόσθεσε: «Ρε να σου κάμω μία πρόταση. Έρχεσαι εκπρόσωπος Τύπου στην Ομόνοια;»

Ο Πανίκος Χατζηλιασής, απάντησε: «Όπα ρε, έρχομαι με χίλια… Αν φωνάξεις «Μόνο ΑΠΟΕΛ». Κάντηλε δεν λυπάσαι τον κόσμο, ξέρεις πόσοι θα πάθουν ανακοπή; Respect φίλε μου στον Ανδρέα Δημητρίου, κάνει εξαιρετική δουλειά. Κάντιλακ λέω να αναβάλουμε το deal για όταν θα προκριθείτε στους «8».