Ουζουνίδης: «E τι να κάνουμε; Να τα βάψουμε μαύρα;»

Στις αναποδιές που είχε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα από την Ανόρθωση με 2-0 στο «Α. Παπαδόπουλος», όπου παρότι οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι έμειναν ξανά χωρίς γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλα ανάποδα. Ξεκινάει το παιχνίδι, πρώτο στημένο γκολ. Δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα όπως αντίπαλος. Δεν έφτανε αυτό στην αντεπίθεση, ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ το οποίο ήρθε εύκολο. Χρειάζεται και λίγη τύχη. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και προσπαθούμε, δεν τα παρατούμε και ελπίζουμε να γυρίσει αυτό κάποια στιγμή. Nα τα βάψουμε μαύρα και να τα παρατήσουμε; Συνεχίζουμε».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Ε τι να κάνουμε; άμα βρίσκουμε το δοκάρι άμα πάει σύρριζα και ο αντίπαλος τερματοφύλακας τα πιάνει, τι να κάνουμε; Έχουμε πολλές φάσεις. Θέλουμε και λίγη ρέντα. Στη φάση του Μάριους εκεί που ο τερματοφύλακας απέκρουσε και πήγε στο δοκάρι… Πρέπει να το παλέψουμε περισσότερο, να το προσπαθήσουμε, να το πιστέψουμε περισσότερο. Ξέρετε, σε έτσι καταστάσεις τα παιδιά… τους παίρνει από κάτω, χάνουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, θέλουν βοήθεια κι αυτοί».

Για το -11: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα».