Ουζουνίδης: «Ήταν θέμα χρόνου να το βάλουμε, περίμενα να πάμε στην παράταση»

Στο γεγονός πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και «ήταν θέμα χρόνου να βάλει γκολ» στάθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την αδύναμη (όπως αποδείχθηκε) Σλόβαν Λίμπερετς στα πλέι οφ του Europa League με γκολ στο 94′.

O Eλλαδίτης κόουτς τόνισε πως ήταν ένα παιχνίδι που άμα το έβλεπε κανείς δεν αισθανόταν ότι υπήρχε η πιθανότητα να χάσει ο ΑΠΟΕΛ αλλά «αυτό είναι το ποδόσφαιρο» ενώ ανάμεσα σε άλλα είπε επίσης πως περίμενε να πάει ο αγώνας στην παράταση για να βάλει δύο πιο «ενεργητικούς παίκτες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cablenet…

«Το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι δεν βάλαμε γκολ. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, δυστυχώς δεν αξιοποίησαμε τις φάσεις που είχαμε, δεν δείξαμε σε κάποιες προϋπθέσεις την αποφασιστικότητα που έπρεπε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι αλλά έτσι γίνεται, γίνεται ένα λάθος και το πληρώνεις. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, φαινόταν ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι, ήταν θέμα χρόνου να βάλουμε εμείς το γκολ. Δυστυχώς έγινε η φάση του πέναλτι που μείναμε έξω. Μείναμε έξω από ένα παιχνίδι που άμα το δεις δεν αισθάνεσαι ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το ζήσαμε.

Ο αντίπαλος από ότι είδατε κλείστηκε πίσω, δεν τον ενδιέφερε να παίξει ποδόσφαιρο, έπαιζε με μεγάλες πάσες. Όταν αποκλείεσαι, αποκλείεσαι. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους παίκτες ότι δεν προσπάθησαν. Ήμασταν προσεκτικοί στις αλλαγές για αυτόν τον λόγο γιατί ο αντίπαλος έπαιζε με μπαλιές. Περίμενα να πάμε στην παράταση για να βάλω δύο πιο ενεργητικούς παίκτες. Δεν μπορείς να πεις φταίει αυτό ή εκείνο, δεν βάλαμε γκολ, αυτό.

Υπάρχει απογοήτευση, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Προχωράμε, βλέπουμε την επόμενη μέρα, αυτό κάνει μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο. Αυτή είναι η διαδικασία των μονών παιχνιδιών, μπορεί οποιοσδήποτε να κερδίσει τον οποιονδήποτε, λόγω τύχης. Δεν θυμάμαι κάποια φάση που να κινδυνεύσαμε. Ξεκίνησε από ένα κόρνερ που ήταν δική μας η μπάλα. Ήταν όλα στραβά για να γίνει αυτή η φάση».