«Ούτε ομάδα με φυσιολογική προετοιμασία μπορεί – Μιλάμε για αντοχές, ανθρώπους…»

Για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και το γεγονός πως δίνει πέντε παιχνίδια σε 16 μέρες μίλησε ο βοηθός προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα με 3-0 στο Τσίρειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη του. Για να προλάβω κάποιες ερωτήσεις προβήκαμε σε αρκετές αλλαγές σε συνεννόηση προπονητικής ομάδας με το συμβούλιο, προβήκαμε σε εξετάσεις και έδειξαν πως οι παίκτες είναι πάρα πολύ καταπονεμένοι, αναγκαστήκαμε να κάνουμε τόσες αλλαγές, ξέραμε ότι παίζαμε με πολύ δυνατό αντίπαλο αλλά ξέραμε και ότι έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Καταλαβαίνουμε σε ποια θέση βρισκόμαστε και πρέπει να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα προσπάθησαν τα παιδιά, ήταν παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά στα πόδια τους όμως τους έχουμε εμπιστοσύνη και θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να ετοιμαστούν για την Τετάρτη έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή και πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Να μείνουμε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές, μόνο έτσι θα προχωρήσουμε. Καταλαβαίνετε μετά από 25 μέρες αποχή έχουμε να διαχειριστούμε πέντε αγώνες σε 16 μέρες και δεν είναι εύκολο, πιστέψτε με. Αυτά, δεν θέλω να πω περισσότερα, θα δώσουμε τα πάντα στους επόμενους αγώνες. Ο κόσμος να μείνει δίπλα μας, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ανησυχία όμως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Tις επόμενες εβδομάδες αποκλείεται να είναι 100% έτοιμοι οι παίκτες. Δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις ρυθμούς και φυσική κατάσταση. Πάμε σε προπόνηση συντήρησης και παιχνίδι και ξανά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τα παιχνίδια να ανεβάσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια αυτά, στη διακοπή να δουλέψουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Παίζουμε Σάββατο, αύριο αποθεραπεία, η δεύτερη μέρα είναι ρεπό κανονικά, μετά προπόνηση και παιχνίδι. Μπορούσε να υπάρχει οργάνωση, πληγωθήκαμε από τον κορωνοϊό αλλά δεν μπορούμε να παίξουμε σε 16 μέρες πέντε αγώνες. Ακόμη και μια ομάδα με φυσιολογική προετοιμασία, σκεφτείτε εμάς. Είμαι λίγο έντονος, μιλούμε για αντοχές, για ανθρώπους, δεν είναι εύκολο».