«Όταν είσαι στην ΑΕΛ δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες για καλές πορείες. Ψαχνόμαστε…»

Σε κρίσιμη περίοδο βρίσκεται η ΑΕΛ μετά τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των γαλαζοκιτρίνων, Θεόδωρος Αντωνίου, παραχώρησε δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) και αναφέρθηκε στην ψυχολογία των παικτών, στα αγωνιστικά αλλά και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Αυτό που μας προβληματίζει και ταυτόχρονα μας πικραίνει κιόλας είναι που θυμόμαστε την εικόνα της ομάδας στα Ευρωπαϊκά και κανείς δεν προδίκαζε ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο η ομάδα στην νοοτροπία, να αλλάξουν κάποια πράγματα. Από την αρχή το έλεγα ότι χρειάζεται προσπάθεια σε αυτό το κομμάτι. Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να ξέρουν όλοι πως να συμπεριφερθούν και πως να προχωρήσουν. Το βάρος έπεσε στο ψυχολογικό κομμάτι. Πρέπει να αποκτήσει η ομάδα και οι παίκτες αυτοπεποίθηση και θα επιστρέψει μόνο με νίκες. Εμείς είμαστε μακριά από νίκη τις τελευταίες εβδομάδες και πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε την Κυριακή για να μπουν κάποια πράγματα στον σωστό δρόμο».

Για την ψυχολογία στην ομάδα: «Παρακολούθησα την ΑΕΚ τρεις φορές και πραγματικά είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν θέλω να κρυφτώ. Εμείς ψαχνόμαστε. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που θα αγωνιστούν θα κάνουν ότι περνά από τα πόδια τους για να πετύχουν τον στόχο».

Για το αν η ΑΕΛ θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια: «Αυτό απαιτούμε, έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Όταν είσαι στην ΑΕΛ από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο πρέπει να ξέρεις ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνει όλα για τη νίκη. Αυτή είναι η ΑΕΛ, αυτή πρέπει να είναι και αυτή θα είναι. Όταν είσαι στην ΑΕΛ δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες για καλές πορείες. Είναι διαφορετικά τα πράγματα από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Δυνάμωσαν πολλές ομάδες, ομάδες που έχουν όνομα που δεν κουβαλάει κόσμο αλλά κουβαλάει ιστορία και πλέον έχουν επενδύσει. Αυτός που θα χάσει είναι αυτός που θα τα παρατήσει πρώτος».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΚ: «Θέλω να πιστεύω ότι και ο Τόρες και ο Ριέρα θα προλάβουν. Θα δούμε πως θα πάνε οι επόμενες τρεις προπονήσεις. Είχαμε και κάποια άλλα προβλήματα με τον Μάζουρεκ και τον Πελέ. Δυστυχώς η ανάγκη να μεταφερθούμε σε άλλο γήπεδο για προπονήσεις μας δημιούργησε κάποια προβλήματα γιατί είναι σκληρό το γήπεδο που κάνουμε προπόνηση. Θα δούμε πως θα πάνε και αυτοί οι δύο. Ελπίζω να προλάβαμε κάποια πράγματα».